Sikor Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 krzywer chyba chce sprzedać swojego nie ? Pewnie, że chce i do tego sporo z nas zna jego moto (Krzywer ma TLR od Yubego) i cenę ma podobną. Wal do Krzywera. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 http://gielda.motocyklistow.pl/index.php?MENU=ogloszenie&id=1667 tak na szybko.Dobra sztuka w smiesznej cenie.Bier od krzywera Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ale ja będę w Tychach, więc mam żabi skok tam gdzie stoi. Podobno jak funkiel nówka. Za 8,5 k do oddania. Przecie to parę chlebów z Biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Jesteś na tyle spostrzegawczy by zauważyć co napisałem powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Nie mierz wszystkich jako idiotów bo pewnego dnia możesz się przeliczyć Gwiazdo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Yuby, bajkopisarzu, daj na looz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Vecktor kup sobie lepiej gsxr 1000 k1 to pierdolnięcie (subiektywne) będziesz miał lepsze jak w fajerze a przesiadka na TL 1000 po tym co miałeś to bardzo nietrafiony pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 "fajnie mieć V-kę" jak mawia klasyk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 spoko moj ma juz 75.000 km i zapie**ala jak niektorych corki na dyskoteki wiadomo po co :) ahahha sprzedał bym ci mojego ale i tak byś go nie kupił :) do ecu da sie mape w tl wgrac nie potrzeba powercomandera koszt 700-800zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja wypowiem sie tak posiadałem TL1000s motor super szim i innych bzdur nie bylo przy dobrym amortyzatorze skretu. Moto stworzone do jazdy na kole. R-1 z pierwszych lat nie podskoczy nawet moment robi swoje. Jest to sprzet dla wprawionej osoby wychodzac z zakretu zawsze idzie na kolo. Jest maszyna nad ktora jesli ktos mowi ze panuje to kłamie. Poslizgi kola przy ruszaniu czy chcesz czy nie niech bedzie chlodniej przypali gume. Jedno co jest pewne przy dobrym palowaniu silnik sie sypie szczegolnie jak latasz na gumie problem ze smarowaniem walu i przedniego cylindra i to bez roznicy czy S czy R. pisza ze R bylo poprawione ale zamiana silnika od R do S pasuja bez problemu nic nie dala. Pali duzo na poziomie 10 l norma chyba ze jezdzisz jak emeryt udalo mi sie zejsc do 7,5l. Co do czesci od SV 1000 nie pasuja wały i koły i magneta sa na wale inne czopy co w SiR. pasuje jedynie cylindry i głowice oraz wtryski. Moto jest nieobliczalne bez amora nie radze jezdzic. Łańcuchy i opony poprostu zjada jak ty sniadanie. Sprzegło dobre porzadne albo bedzie wiecznie uczucie slizgania sie. Regulatory napiecia sa felerne w nich sypia sie ja w swoj wstawilem zaminnik od goscia co robi regulatory i sie dopiero uspokoilo. Potrzeba takze w nim porzadny aku bo jak siadzie zapomnij ze odpalisz z popychu.co jeszcze do prowadzenia w zakretach wchodzisz pewnie raz albo wcale korekt w zakrecie tak jak w hondach czy innych sprzetach nie ma. Ja mialem na yoschimurach brzmial zajebiscie sasiedzi szaleli:-) Moto jest naprawde dla kogos doswiadczonego a nie dla kolesia co dopiero zrobil prawko albo smigal jakas 500 bez obrazy. mimo tylko 136KM ale momen ok 110 idzie jak burza z samego dolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 bubuss, ja poniekąd rozumiem Twoja euforię, ale... czy Ty jeździłeś kiedyś inną litrową V-ką? Bo ja po przesiadce np z SP1 miałem wrażenie, że mi łańcuch spadł. Wychodzenie z winkla na gumie? Chyba coś Ci się pomyliło. Na standardowych przełożeniach trzeba go porządnie szarpnąć z gazu, albo z klamy potraktować, na pewno nie pójdzie do góry przy zwykłym odkręceniu manety na wyjściu z winkla. Pamiętajmy, że jest to 230kg kloc. I co tam jeszcze... Chyba tyle, jeśli chodzi o zachwyty i mity o TLach. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 R-1 z pierwszych lat nie podskoczy nawet moment robi swoje Tu ostro przesadziłeś......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 http://www.totalmotorcycle.com/downloads/carmotorcycleperformancecharts1.htmMoże ten link będzie pomocny w dalszych dyskusjach ., choć to chyba średni wyznacznik przy wyborze motocykla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 jak karty do gry z nadrukowanymi osiągami bywają pomocne przy wyborze przewozu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sianko Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 http://moto.allegro.pl/tl1000r-165km-z-opcja-do-200-i2509088625.htmlkup sobie tego, a nie będziesz narzekał na brak mocy chyba, że, to masz opcje zmiany na 200 KM :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi