Limo Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 I nie musisz kupować opon na pierwsze wizyty na torze. Te co masz wystarczą. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Fajnie, że się Tobie podoba - to najważniejsze.Dla mnie brzydka, jak w ogóle większość starych motocykli sportowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 jak już oceniamy to ja też ocenię :) Ta kawa należy moim zdaniem do jednych z fajniej wyglądających sportów... Model kocie oczy w żółtym malowaniu wisi do dzisiaj w moim garażu... Super modele. Zdecydowanie ładniejsze niż np. kawa piórko, które są brzydkie i bez wyrazu. Gusta i guściki. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 piórko - mi kupę motocykli się bardziej podoba od mojego, ale jeździ się tym na co stać. (planuje zmianę na z750s)Co do sprzedaży to takie były plany, nawet był kupiec za dobre pieniądze ale zrezygnowałem.Co do toru to jak nie Lublin to Radom, ewentualnie czasami jest okazja jazdy w Ułężu.Moto ma nowe filtry, olej, opony, i będzie przyszły sezon jeżdżone i mam nadzieje że tym razem przekroczę 10.000km w sezonie :)a tu takie foto z nowym kombiakiem aha, kask będzie zmieniany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 o...to kombi zdecydowanie lepiej się prezentuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam,Przedstawiam swoje pierwsze motoKawasaki zx6r '98r, 108PS, przebieg 28.000mil,Nie ma PS w polskim języku! Zajebiście wali to komisem sprowadzanych aut z Niemiec. Przecież KM - konie mechaniczne tak ładnie brzmi... a nie PeeSy, prawie jak pekaesy... Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 ok sorry derbixxx niech będzie km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi