Skocz do zawartości

WSBK 2012

dwapro
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z jednej strony bardzo się cieszę, że Bogdanka dała szanse Pasiowi na testy w Imoli z drugiej jestem bardzo niezadowolony że nie startuje w całym cyklu zmagań klasy 600 zamiast Pawła (uważam że jest to największy talent(Pasek) jaki się pojawił w ostatnich czasach w Polsce). Z całym szacunkiem dla Pawła ale powinien dać szansę młodszym rodakom. To jaki postęp zrobił Pasek w ostatnich latach jest naprawdę imponujące, jest on moim cichym faworytem na następne lata żeby godnie nas reprezentował na arenach międzynarodowych. Mam nadzieję że Paweł tego nie przeczyta ;) ale taka chyba jest prawda. Mam nadzieję że nie obraziłem fanów Pawła, a jak tak to ich pozdrawiam.

Edytowane przez MatMax78

Z jednej strony bardzo się cieszę, że Bogdanka dała szanse Pasiowi na testy w Imoli z drugiej jestem bardzo niezadowolony że nie startuje w całym cyklu zmagań klasy 600 zamiast Pawła (uważam że jest to największy talent(Pasek) jaki się pojawił w ostatnich czasach w Polsce). Z całym szacunkiem dla Pawła ale powinien dać szansę młodszym rodakom. To jaki postęp zrobił Pasek w ostatnich latach jest naprawdę imponujące, jest on moim cichym faworytem na następne lata żeby godnie nas reprezentował na arenach międzynarodowych. Mam nadzieję że Paweł tego nie przeczyta ;) ale taka chyba jest prawda. Mam nadzieję że nie obraziłem fanów Pawła, a jak tak to ich pozdrawiam.

Dlaczego masz nadzieję, że nie przeczyta? Może powinien...

Polskimi wyścigami nie bardzo się nie interesuję, ale nazwisko Szopka przewija się już bardzo długo i chyba bez spektakularnych sukcesów, więc może faktycznie czas zejść ze sceny...

Dlaczego masz nadzieję, że nie przeczyta? Może powinien...

Polskimi wyścigami nie bardzo się nie interesuję, ale nazwisko Szopka przewija się już bardzo długo i chyba bez spektakularnych sukcesów, więc może faktycznie czas zejść ze sceny...

Trzeba zacząć zbierać podpisy pod referendum...

Ludzie, o czym Wy tu, za przeproszeniem, pierdzielicie. Tak jakby ktokolwiek tutaj miał wpływ na to gdzie będzie jeździł Szkopek. Niech ktoś się chociaż zbliży do jego czasu w Poznaniu a potem się wypowiada.

A może powinien zatrudnić inżyniera od telemetrii...

Why... So... Serious

Bo w Polsce każden jest miszcz świata, zwłaszcza przed kompem :D

Czym innym jest mistrzostwo "dzielnicy", gdy nikt nie ma kasy, żeby Ci zagrozić podczas krajowej rywalizacji, a czym innym pełne PRO w SBK. Myślę, że Szkopek pokazał już na co go stać i ile punktów zdobył w klasyfikacji dla zespołu. To są fakty, więc czas na kogoś wartościowego dla teamu (myślę, że już przygotowują następcę ;) )

No chyba, że dla kogoś świat się na Poznaniu kończy .....

Edytowane przez blazej33

Trzeba zacząć zbierać podpisy pod referendum...

Ludzie, o czym Wy tu, za przeproszeniem, pierdzielicie. Tak jakby ktokolwiek tutaj miał wpływ na to gdzie będzie jeździł Szkopek. Niech ktoś się chociaż zbliży do jego czasu w Poznaniu a potem się wypowiada.

A może powinien zatrudnić inżyniera od telemetrii...

Być może, gdyby niektórzy z nas (i nie mówię tu o sobie, żeby była jasność) miała takie możliwości, jak on zaszliby wyżej? Jak w każdym sporcie, oprócz pracy i pieniędzy trzeba mieć też talent.

Ale jeśli on nie ma inżyniera od telemetrii...to wszystko tłumaczy :icon_razz: .

Edytowane przez piórko

A mnie zastanawia, dlaczego w Moto GP i WSBK nie ma nikogo z FM? Skoro tak ogarniacie motocykle, wiecie wszystko na temat techniki jazdy i ustawień zawieszenia, to może pomożecie np. Rossiemu przygotować Ducati, bo chłop już drugi sezon nie może sobie poradzić. Tak jak Yuby napisał SBK to inny poziom niż WMMP, a "cienias" Szopek jest jedynym polakiem, który jest w stanie nawiązać walkę z takimi "cieniasami" jak Gibbani czy Meklau.

Czyli od dwóch lat zespół trzyma zawodnika, który nie jest wstanie nawiązać walki w swojej klasie. Cóż taka polityka firmy ...

nawet nie wiem, jak mam to skomentować, ręce mi opadły, nie odzywam się więcej