theodor. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jakiś regulamin jest? By nie było potem pretensji że jeden z oponami z koców wyjętymi startuje a drugi nie itp. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Regulamin jest, wkleję po weekendzie. O kocach nie wspomina...Ale chyba nie ma przeciwwskazań, gdyż są to treningi, więc każdy jeździ dla siebie.Wydaje mnie się, że jak ktoś koślawo siedzi, to nawet rozgrzane opony mu nie pomogą...Chyba, że Koledzy doświadczeni bojowo doradzą, jak ująć koce w regulaminie i klasyfikacji końcowej - i czy w ogóle dokonywać wpisu o kocach zakazie bądź ograniczeniu korzystania) do regulaminu.Każdy pomysł będzie rozważony, gdyż - nie będę ściemniał - debiutuję w roli łorganizatora takiej imprezy. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Rozumiem że jako idea TimeCup bierze pod uwagę czas najlepszego okrążenia, a nie np średniej ze wszystkich to nie trzeba robić czasówki od pierwszego kółka. Można spokojnie rozgrzewac opony w czasie jazdy.Tak więc nie sądzę by brak kocy czy ich posiadanie coś zmieniało. Wg mnie decyzja o stosowaniu czy niestosowaniu powinna zależeć wyłacznie od kierowcy. Bo ich uzycie będzie wyłącznie wiązało się z komfortem startującego. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jakże to na biwak bez koca. A ja wyjmę oponki ze śpiworka to może tak być? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pytanie zasadnicze, jak będzie poprowadzono nitka toru, bo w konfiguracji z zeszłego roku to głównie proste i przejad przez płytę poślizgową robiły "wrażenie" Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ale chyba nie ma przeciwwskazań, gdyż są to treningi, więc każdy jeździ dla siebie.myślę, że tak powinno być OK choć gdybym przyjechał to i tak używać na pewno nie będę :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pytanie zasadnicze, jak będzie poprowadzono nitka toru, bo w konfiguracji z zeszłego roku to głównie proste i przejad przez płytę poślizgową robiły "wrażenie" Przecięż to było lotnisko, są więc dwa pasy startowe , łączące je dojazdówki i kilka placy, asfalt ma bdb przyczepność ale co do zkrętów to temat mocno ograniczony na tego typu obiekcie, a żadnej rozbudowy nowych nawierzchni nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moim zdaniem z koca powinno byc dozwolone, wpada jakiś kozak, robi jedno kółko i czeka czy ktoś się zbliży do jego czasu.Jak nie, to pakuje mandżur i idzie na rozdanie nagród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zakręty są ustawiane z opon. Raczej z pachołków .......opony to zły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jest i z tego i z tego co nie zmienia faktu że są proste na 180-200 a pózniej winkle 90' więc SM nie poszaleją Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No w takim wypadku będzie trudno ze ścigaczami, ale przy podziale na grupy można by zebrać dobrą bandę by się pobawić na SM :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Klasę supermoto można zrobić - quorum 6 maszyn. Ciekawe, czy gospodarz pozwoli na zjazd maszyn SM z asfaltu i małą pętlę szutrowo-trawiastą? - zapytam :)Zakręty będą wytyczone liniami i pachołkami, choć w jednym miejscu będą wykorzystane opony, ale to będzie miejsce ciasne i powolne.W razie gdyby ktoś ciął po cięciwie dla poprawy czasu, będzie odnotowany przez flagowego. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Klasę supermoto można zrobić - quorum 6 maszyn. Ciekawe, czy gospodarz pozwoli na zjazd maszyn SM z asfaltu i małą pętlę szutrowo-trawiastą? - zapytam :)A powrót z trawy na tor będzie sprzątany po klasie SM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Fakt, powinna wtedy ruszyć na pięć minut zamiatarka...To chyba zrezygnujemy z SM... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Panowie powiedzcie prosze jak wyglada sprawa zabezpieczenia korków?I co mnie jeszcze niepokoi to crash pady. Ponieważ ja przy swoim motocyklu mam wyspawane crashpady. taka mała pseudo klatka która ma chronić przy ewentualnym szlifie. Czy zostanę dopuszczony do jazd? Skoro to są wolne treningi to mam nadzieje że nie będzie z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi