foks Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Dla mnie wystarczy sam asfalt, nie zamierzam latać po trawie i piachu, a więc niech nikt się nie przejmuje, że będzie syf :)Jak się zbierze ekipa SM to można zrobić klasę aby latać wspólnie, jak nie to zawsze można polatać z najwolniejszymi, jak Yuby będzie mi grilla ogarniał by się nie przyjarał to wtedy mogę 5 kółek machnąć :P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Podaję link do strony zawierającej formularz zgłoszeniowy:http://www.letsdrive.pl/lang.pl/2/szkolenie/49 Co do klatki, to podaj fotkę - ocenimy. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Trochę przesadne macie te zabezpieczenia, w PZ nie trzeba nic robić przy motocyklu aby jeździć na treningach. Z klatkami jak najbardziej powinniście dopuszczać, na innych torach nie ma z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Trochę przesadne macie te zabezpieczenia, w PZ nie trzeba nic robić przy motocyklu aby jeździć na treningach. Z klatkami jak najbardziej powinniście dopuszczać, na innych torach nie ma z tym problemu.Klatka klatce nie równa - czasem widzę maszyny tak ordynarnie obspawane, a raczej posmarkane, że wolałbym uniknąć latających kątowników po torze na skutek gleby. Kolega prześlę fotkę a ja ocenię, czy takie wyposażenie motocykla jest akceptowalne.Co do zabezpieczeń, to nie jest problemem oklejenie kloszy i korka chłodnicy - taśma i folia załatwiają sprawę. Natomiast z doświadczenia wynika, że po glebach czasem zmiatamy szkło i ostre kawałki kloszy. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Nawierzchnia jest w 99% asfaltowa. Nie ma dziur i wyrw, są niewielkie spękania ale bez uskoków w jednym dość wolnym miejscu. Weterani sportów motorowych mówią, że jest to nawierzchnia dużo lepsza niż w Poznaniu prze remontem :) No nie takie niewielkie te spękania - a raczej jakiegoś rodzaju łączenia. W kilku miejscach można mieć pełne gacie :icon_twisted:Niemniej jednak obiekt całkiem fajny. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Romek.RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja mam rzut beretem byłem parę razy jako widz.W tym roku obowiązkowo przyjeżdżam na tor ;)BRAWO potrzeba nam takich ludzi jak WY!! Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez stoodent1 Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Halo Wawa i okolice. Wybiera się ktoś do Ułęża 29-04? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jak nic się nie pomiesza to ja mam w planach wypad Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Wybiera sie ktoś busem albo z przyczepą? Niestety samochód mam bez haka:( (jeszcze)Jak coś to się dołączam i dzielimy koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Czy któryś z Kolegów ma miejsce na przyczepce? Pytam w imieniu tych, co już pytali. Podaję link do tematu na fejsie:http://www.facebook.com/KULIKOWISKO#!/events/274335702641442/ Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ja również zapisałem się na listę :) Mam nadzieję tylko, że nie będę ostatni na wysłużonej hance. :biggrin: Czy któryś z Kolegów ma miejsce na przyczepce? Pytam w imieniu tych, co już pytali. Jeżeli dostanę busa z pracy, to będę miał trochę wolnego miejsca. .Nowy Transporter-niski furgon, powinny dwa motonogi się zmieścic. Ale jeden minus jest taki, że nie wiem czy będę miał miejsce w kabinie pasażerskiej :( Co do zabezpieczeń, to nie jest problemem oklejenie kloszy i kork... Zwykła taśma z serii na "gada" może byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zapisany. Jutro biorę motocykl na warsztat i zdejmuję zbędne graty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dzisiaj widziałem kawałek "Monośladu" akurat testowali S1000RR na torze w Ułęzu. Motocykl bardzo podskakiwał podczas jazdy, czy tam jest taka kiepska nawierzchnia, czy może akurat na jakimś kawałku się tylko trafiło ?Wiadome jest już jak będzie wyglądała nitka toru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Niestety, zbyt równo to tam nie jest ;-/ Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Niestety, zbyt równo to tam nie jest ;-/ Czyli rozumiem, że jeżdziłeś tam ? :) Może ktoś w ogóle napisać kilka słów o poprzednich imprezach tego typu u Ułęzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi