zyygy Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 O w mordę jeszcze nie widziałem takiego indyka :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A jak schodzi z półki sklepowej to wygląda tak: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Bo indyki lubią kukurydzę.A konkretnie to indyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Kupił ktoś dziś coś?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Kupił ktoś dziś coś?? :)Plecak , skarpety i bluzę... bieliznę i pokrowiec na moto(polecam!) kupiłem w latach poprzednich .Tankbagów nie lubię ale jak ktoś używa to całkiem całkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Jam pojechał i zostały tylko resztki :D zaatakuję Lidla jutro z rana :D Kask z tego co widziałem nie jest najgorszej jakości - gdyby był jeszcze tanszy haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Wg mnie to strach w tym kasku jeździć ;)Za to bielizna termoaktywna zakupiona w latach poprzednich sprawdza się do dziś, godna polecenia opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Kask ma nawet blendę :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Wg mnie to strach w tym kasku jeździć ;)Za to bielizna termoaktywna zakupiona w latach poprzednich sprawdza się do dziś, godna polecenia opcja. Ojtam ojtam, z tym kaskiem. Ja kupiłam na zapas i popełnię tą niegodziwość że pojadę w nim. Poza tym dokonałam odkrycia że szybka z tego Lidlowego ma dokładnie takie samo mocowanie jak w kasku AGV który kupiłam trzy lata temu a kosztował nieporównanie więcej, ma trochę inny kształt w jaki jest wycięta u góry ale założyć można. Podejrzewam więc jakąś kooperację. No a bielizna ok, chociaż zakupioną w poprzednich latach wymieniłam :laugh: Edytowane 24 Marca 2012 przez Tamka Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Yuby próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) A weź pie**olnij nim o krawężnik i opowiedz. :laugh: Ty też możesz, będziesz miał z własnego źródła informację.Edit. Zapomniałam dodać że jeżeli głowę zostawisz w środku to test będzie bardziej obiektywny...o rany, ja nie mogę :laugh: Edytowane 24 Marca 2012 przez Tamka Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 luS spokój - nikt nie napisał, że kask jest zajebisty - ujdzie po prostu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Lepszy taki kask niż czapka wełniana. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedzio! Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Kupilem dzis tankbaga i w zwiazku z tym mam pytanie do uzytkownikow tego produktu. Spod, ktory przylega do baku jest wykonany z takiego dziwnego materialu gumo-podobnego. Nie rysuje to baku na dluzsza mete ? Bo jakos malo delikatnie wyglada ten material. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No właśnie, czy ja albo ktos inny napisał że jest zajebisty? (A w ogóle to go widziałeś? Jakie ma badziewne zapinanie wkładki np.)Uwaga młodzi> do zajebistego to mu brakuje. YUBY teraz wam napisze jaki ma i zaręczy swoja głową że to właśnie ten jeden jedyny, jest godny uwagi. Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi