Suchy007 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dziś kupiłem r6 z 09 i męczy mnie pewnie rzecz otóż gdy wrzucam bieg (1) i ruszam zaczyna w skrzyni biegów grzechotać lecz słychac to tylko przez chwilę i reszta biegów już jest OK wchodza normalnie lecz ta jedynka mnie nie pokoi i chciał bym się dowiedzieć czy może to jest normalne w r6 czy musze jechać do mechanika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dźwięki słychać podczas odpuszczania dźwigni sprzęgła czy jeszcze chwilę po jej zwolnieniu? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy007 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Słychać po odpuszczaniu dźwigni sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jak przy wkładaniu to norma jak po wrzuceniu to już ssłabiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To chyba norma :) Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Kolega nie sprecyzował poprawnie problemu. Podczas wkładanie biegu słychać takie "klik" i tyle ? Czy przy puszczaniu sprzęgła jak motocykl rusza, słychać jakieś stuki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy007 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak motocykl rusza na 1 biegu słychac grzechotaniaPróbowałem ruszać z 2 biegu i tego nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wyglada jakby kolo 1 biegu stracio troche zebow.Moze daj jakis filmik dla posluchania tego dzwieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi