Gość lasic Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 zdradzcie mi prosze, gdzie moge dostac dobre, aczkolwiek tanie spodnie skorzane??? z przewaga slowa tanie :buttrock: macie pewnie jakies swoje miejscia, co? przy okazji mozecie mi udzielic info o butkach :D tzn generalnie mysle o glanach, ale jeszcze nie jestem przekonany... z gory dziekuje! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr echo Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Moge ci podac jac cenowo stoja spodnie skórzane w belgii : takie juz naprawde super mozna kupic od 90euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 odwiedzaj sklepy z odzieżą na wagę.Trzeba mieć farta i być cierpliwym, ale można coś znależć(np ja znalazłem spodnie skórzane w SUPER stanie za 10 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surowy Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Cześć, Przedefiniuj kryteria - jak w tytule :buttrock: Szukaj po moto-bazarach i na Allegro. Kozi kupił niedawno fajną kurtkę.Jeżeli koniecznie skórzane (tak, rozumiem, tyłek po jeździe w deszczu przez tydzień jest czarny i to jest takie oryginalne ;^) ) to skórzane_na_motocykl, a nie jakieś_skórzane. Spodnie mają być z grubej skóry. W lecie się pocisz, jesienią "akurat, z przewagą chłodno". W zimie zimno. Buty - glany są dobre. Usztywniają kostkę, wzbudzają należny respekt, i wygodnie się chodzi, jak się już zsiądzie. Osobiście polecam Martensy z blachą w czubkach - zajeżdżam właśnie 2. parę. pozdro,Surowychwilowo gs500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 glany sa do dupy- tez w nich jezdzilem ale za e cene to wole buty na moto - kupilem z miare dobre MG za 250pln i nie przemakaja tak na jezyku - no i wygladaja fachowo a spodnie tylko z ochraniaczami - ona sa potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lasic Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 dzieki wielkie za rady! pierwsze co pomyslalem to o motobajzlu, ale na ostatnim nie moglem sie zjawic :evil: no wlasnie! allegro! ze tez sam o na to nie wpdlem :? zara popatrze sobie... dzieki jeszcze raz! :( a jesli chodzi o glany to jasne, ze nie kazdy lubi te buty. sa dosc specyficzne wg mnie. ja np chodzilem w glanach dosc dlugo, a teraz od roku zakladam je tylko do garniaka 8) wiec raczej wybiore glany, ale czy koniecznie martensy? mysle, ze hd-ki tez sa niezle. co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Kolega powiedział ze jego mama znalazła w badziewniaku spodnie skórzane które beda na mnie dobre za 40zł. Musze sie dowiedziec gdzie to dokładnie i smigam kupic :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lasic Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 rozek, jakby sie okazalo, ze to w wawie to moze jaka wskazoweczke bym dostal? :roll: no i zwroc uwage czy to sa spodnie na moto, bo tak jak to Surowy okreslil, po deszczu bedziesz mial czarne 4 litery przez pare dobrych dni. choc za 40 zeta to moznaby tez takie zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Nie nie one sa u mnie w miescie. W pon ide je obadac. Jak beda dobre to biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 glany sa do dupy- tez w nich jezdzilem ale za e cene to wole buty na moto - kupilem z miare dobre MG za 250pln 250???? ja za swoje desantówki dałem chyba 100 zł i jestem z nich zadowolony (w sumie to lepsze one niż jakieś trampki albo pantofle :evil: ) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 za swoje spodnie dałem 50zł-skóra,motocyklowe,bez ochraniaczy ale pogrubiane na kolanach,firmy IXS,stan idealny-od kumplaale tak jak Ci wczesniej doradzali popatrz po lumpexach-czasem można coś ciekawego trafić co do butówjuż kilka razy w tym temacie się rozpisywałemnajlepsze są desanty-nie do zajechania- kążde glany (nawet martensy które z glanów sa najlepsze) wymiękająhd to już od jakiegoś czasu shit-pękają (zamiast ze skóry to robią chyba z jakiegoś plastiku)także polecam polskie buty wojskowe (opisnacze lub desanty), zwłaszcza że ich cena jest niewygórowana (od 70zł z wojska do ok 140-150 w militarnym za desant, opinacze trafiają się taniej-zwłaszcza brązowe)jedyną ich wadą jest to że czasem potrzeba je docierać (dopasowywać)-jak docierałem opinacze na jednym koncercie to pięty miałem całe we krwi, potem był luz i mogłem w nich np w górach zaiwaniać 12h bez zmęczenia Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 byłem obejrzec spodnie: dobry rozmiar, cena 30zł tylko ze bez tego porgubienia na kolanach. ALe chyba jednak wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 także polecam polskie buty wojskowe (opisnacze lub desanty), zwłaszcza że ich cena jest niewygórowana (od 70zł z wojska do ok 140-150 w militarnym za desant, opinacze trafiają się taniej-zwłaszcza brązowe) To zobacz na to ;-) :mrgreen: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27063967# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi