wujmat Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) zaraz poszukam jakiegoś zdjęcia, gdzie dobrze widać więcej fot możesz poszukać na www.stillonwheels.blogspot.com Edytowane 5 Marca 2012 przez wujmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 gdzie tu można kliknąć "lubię to"? ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 konrad1f , dokładnie !:D pojeździłby takim cudem :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 dzisiejsze foto po śnie zimowym. dobra nie zaśmiecam już :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Zakładałem kierownicę od osy, bardzo jest podobna do tej mz ale jakoś mi się nie widzi , wąsko dośc.Jest to na szczęści element który w parę minut można zmieniac więc zobaczymy co będzie finalnie.Niedługo mototarg, trzeba iśc poszukac śmieci po 5zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 kwestia gustu. ja akurat lubię wąskie. ostatnio co prawda myślałem o jakiejś odrobinę wygodniejszej ale szybko mi ten pomysł przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Kiera Mz fajna ale wąska do takiego projektu jak ta Suza GSX. Polecam przedłużyć ją i będzie git. Taki typowy "nietoperz", będzie kozacko pasował do sylwetki moto. Odwrócony baran nie bardzo bo niby taki wyścigowy styl a motocykl to przecież mieszanka choppera i bobra. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 to ze mieszanka to wg mnie nie przeszkadza ale kierownica malo urokliwa. a taka od mz to moj kumpel tez poszerzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 No dobra poszukam jakiejś szerszej na bajzlu w niedzielę. Póki co czekam na oponki, będę mógł zając się błotnikiem i jadę po lampkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Lampka jest. Do zbiornika wspawałem zamykany korek. Założyłem oponkę, oczyściłem błotnik i dopasowałem. Zająłem się też spodem zbiornika. Powoli coś się klaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 opona kostka klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Tak, jasne ze klasa, bedziesz tym jezdzil w terenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 z jakiego moto masz ten bak ? :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jazda w terenie to za dużo powiedziane, ten moto ani nie ma konkretnego zawiasu ani prześwitu.Najchętniej to poślizgałbym się na idealnie gładkim szutrze lub torze żużlowym.Kostka jest bo po prostu mi się tak podoba, wygląda bojowo.Zbiornik jest od mz jaskółki po modyfikacjach (kończę go więc niedługo fotki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 bobbery na oponach kostkach sa mistrzem. jeszcze mozna wstawic przednie kolo od crossowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi