rexar Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam, chciałbym się pochwalić moja nowo przemalowaną Hondą CBR. Poprzedni kolor był do bani... i dlatego postanawiłem zrobić małe poprawki - stan techniczny motocykla jest bardzo dobry lecz to nie szło w parze z kolorystyką. Oczywistym jest, że nie ja to malowałem lecz mój kolega, który się tym zajmuje. Jest to 3-warstwowa perła z palety Audi i czerń BMW. Wszystkie napisy, skrzydła na baku wykonane areografem - zero naklejek! TUTAJ jedna z jego prac, zaś TUTAJ jego strona internetowa i więcej zdjęć. Pozostaje tylko kupić kilka sportowych gadżetów :cool: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Oddaję głos na 'przed malowaniem' ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Czarny nie był taki tragiczny, ale obie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 dla mnie to nowe malowanie nie przemawia, no ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jero Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 A mi się podoba:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mi to RR jakoś nie podchodzi, tak jakoś pustawo. Sam mam biały motocykl, i według mnie biały jest naprawdę fajny. Mogłeś ten RR zrobić troszkę większe. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) Zmiana na +, a już na pewno z dużym poklaskiem zaakceptują go owady. ;- ) Edytowane 27 Lutego 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 a przed białym też go malowałeś całego czy taki nabytek? :) terazki całkiem nice... Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Biały dużo ładniejszy, tylko coś te siedzenia - kremowe jakieś? Czy tak na fotkach wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jak dla mnie malowanie bomba, choć kanapę zostawiłbym czarną - dałoby to fajny kontrast Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mi tam się podoba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) Siedzenia to arktyczna biel - w słońcu robi się biała jak kartka papieru a w cieniu i na zdjęciach podchodzi troszkę pod krem. Jeżeli chodzi o motocykl to taki nabyłem... Poprzedni właściciel go przemalował bo miał szlifa - ale nie wiem dlaczego na taki kolor :cool: Co do "RR" to na żywo wygląda to całkiem inaczej. Wg mnie idealnie pasuje. Przymierzałem czarne kanapy i bardziej podchodzą mi białe. @edit - literówka Edytowane 27 Lutego 2012 przez rexar Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) Marnie z tym polerem na ramie - wskazuje na dzwonnika z Notre-dame :bigrazz:No i jak już się czepiam, to czachy to nie masz w tym samym kolorze co boczków. Chyba, że na każdym zdjęciu taki efekt wyszedł. Edytowane 27 Lutego 2012 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) No rama mogłaby być czarny mat np, a siedzenie może się szybko brudzić, ale najwyżej se zmienisz znowu..A ten szlif to niezły musiał być, skoro żadna naklejka nigdzie nie została = malowany cały :) Edytowane 27 Lutego 2012 przez Agnich Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mam kilka uwag, ale generanie biała lepsza niż czarnoniewiadomojaka. Pomysł na motocykl fajny, ale niezbyt konsekwentna całość. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi