4jku Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ale już była sekcja i wyszło że matka mówiła prawdę. Z tego co ja czytałem to były wstępne wyniki i wcale nie wyszło że matka mówiła prawdę tylko że dziecko zginęło na skutek uderzenia tępego przedmiotu. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 W tej sprawie sporo jeszcze pewnie się dowiemy...Tatuś pojechał, mamusia się wróciła po pampersy i ... nieoczekiwanie postanowiła wykąpać dziecko, po czym wyślizgnęło się jej z kocyka....A jak tatuś przedtem pomagał znieść wózek z Madzią (żywą, oczywiście) to napotkali sąsiadkę, która uśmiechnęła się do dziecka... No cudnie, cudnie, tylko k*wa gdzie tu sens, gdzie logika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Z tego co ja czytałem to były wstępne wyniki i wcale nie wyszło że matka mówiła prawdę tylko że dziecko zginęło na skutek uderzenia tępego przedmiotu. Przyczyną śmierci był uraz głowy. Nic więcej. Nie ma mowy o żadnym narzędziu. Pewnie większość spodziewała się siniaków na całym ciele i połamanych kości, a tu niestety rozczarowanie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Wszyscy zrobili komiks z tej tragedii :banghead: :banghead: :banghead: takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wszyscy zrobili komiks z tej tragedii :banghead: :banghead: :banghead: takie moje zdanie. No tak a Rutkowski zbiera plony.. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) Apropo komiksu: http://www.kwejk.pl/obrazek/936182/kasia.html ;) Edytowane 16 Lutego 2012 przez Igoor Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 I jak się skończyło z dostał Rutkowski tą nagrodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Ten temat należało by usunąć... Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A nie orientuje sie, wiem, ze pogrzeb był.. I ze matka miala zostac wypuszczona na pogrzeb.. Ale jak co i w ogoole nie wiem, jestem w wirze pracy nie mam czasu na zorientowanie sie, ale w weekend mam wolne to nadrobie zaleglosci.. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabok Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Matka wyszła na wolność dostała ochronę Policji i policyjne mieszkanie :excl: Dla mnie to jakaś paranoja. Nie było jej na pogrzebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi