Skocz do zawartości

z tm 125 na rm 250

YAMAHAYZ123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dostałem propozycje zamiany mojego tm 125 w stanie idealnym na suzuki rm 250 gość twierdzi ze to jest 96 r ale ja sadze ze to 94 proszę o identyfikacje modelu no i czy dokonać wymiany bo nie wiem jak ten model bd sie spisywał morze ktoś takie suzi miał i może coś powiedzieć jakieś wady wrodzone itp wiadomo Polska wiec moto trochę dorypany ale dojdzie chyba z nim do ładu proszę o pomoc i tutaj up fotek

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a46830af2fe420c5.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/92f4884d709765ce.html

Nie zamieniaj się nigdy za takie coś ! Który rocznik masz TM ? Podejrzewam że sporo młodszy a co za tym idzie na pewno 100 razy lepiej spełnia swoją rolę, niż robiła by to ta RM`ka

PS: TM to porządny sprzęt i jeśli Ci służy to dalej go upalaj.A schodząc z tematu. Jak z częściami ?

TM rok 1998 a z częściami jak do hondy telefon i wszystko jest ;-) do sklepu mam 3 km i gość ma wszystko na półkach wiec jest dobrze dzięki chłopaki za pomoc tak zrobię poupalam tm jeszcze sezon i w wakacje coś doskrobie to wtedy kupie coś 2000r +

rafael w sezonie chyba coś po upalamy bo widzę że moje rewiry :D

Strona do porównania < na tej stronie masz foty większości crossówek dostępnych na rynku z każdego rocznika. Rok 93 -> kolor lag srebny, od 94 był już taki złoty.

Już jeden na tym forum był co zamienil moto w dobrym stanie bodajże tdr 125 na wr 400 i co chwile płacze na forum ,że to i tamto sie sypie i ciągle jakiś problem z moto ma

edit: link poprawiony

Edytowane przez Patryk_mx

Strona do porównania < na tej stronie masz foty większości crossówek dostępnych na rynku z każdego rocznika. Rok 93 -> kolor lag srebny, od 94 był już taki złoty.

Już jeden na tym forum był co zamienil moto w dobrym stanie bodajże tdr 125 na wr 400 i co chwile płacze na forum ,że to i tamto sie sypie i ciągle jakiś problem z moto ma

Wielkie dzięki ale wrzuć linka jeszcze raz bo błąd wywala ;p

Jasne że można polatać. Aż się dziwie że jeszcze się gdzieś nie spisaliśmy . A u kogo masz w Ns częsci do TM ?

To tak części do TM masz u gościa na Dmowskiego 16 sklep moto perfekt na pewno wiesz o jaki sklep chodzi a jak nie to polecam bo ja tylko robię zakupu u tego gościa i allegro jak ty masz niebieskie 2 t to może startowałeś na seri 4x4 ;-)

To tak części do TM masz u gościa na Dmowskiego 16 sklep moto perfekt na pewno wiesz o jaki sklep chodzi a jak nie to polecam bo ja tylko robię zakupu u tego gościa i allegro jak ty masz niebieskie 2 t to może startowałeś na seri 4x4 ;-)

A tego koleszke z Dmowskiego znam dobrze. Trzeba się zgadać na jakieś endurowanie. Odezwij się na pw.