YAMAHAYZ123 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam dostałem propozycje zamiany mojego tm 125 w stanie idealnym na suzuki rm 250 gość twierdzi ze to jest 96 r ale ja sadze ze to 94 proszę o identyfikacje modelu no i czy dokonać wymiany bo nie wiem jak ten model bd sie spisywał morze ktoś takie suzi miał i może coś powiedzieć jakieś wady wrodzone itp wiadomo Polska wiec moto trochę dorypany ale dojdzie chyba z nim do ładu proszę o pomoc i tutaj up fotekhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a46830af2fe420c5.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/92f4884d709765ce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Rok tej suzy 93, ja bym się nie zamieniał. Przedni zawias coś bardzo podejżanie nisko siedzi, na pewno coś tam jest nie halo i ogólnie wygląda na bardzo zaniedbane moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie zamieniaj się nigdy za takie coś ! Który rocznik masz TM ? Podejrzewam że sporo młodszy a co za tym idzie na pewno 100 razy lepiej spełnia swoją rolę, niż robiła by to ta RM`kaPS: TM to porządny sprzęt i jeśli Ci służy to dalej go upalaj.A schodząc z tematu. Jak z częściami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 nie zamienaj nie dość że przedni zawias jest jakiś dziwny to na dzień dobry napęd do wymiany Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jest to 94r 93 miał jeszcze starsze oslony chłodnicy. Ale przyjrzyjcie się czy on czasami nie ma krzywych lag?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 TM rok 1998 a z częściami jak do hondy telefon i wszystko jest ;-) do sklepu mam 3 km i gość ma wszystko na półkach wiec jest dobrze dzięki chłopaki za pomoc tak zrobię poupalam tm jeszcze sezon i w wakacje coś doskrobie to wtedy kupie coś 2000r + rafael w sezonie chyba coś po upalamy bo widzę że moje rewiry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Strona do porównania < na tej stronie masz foty większości crossówek dostępnych na rynku z każdego rocznika. Rok 93 -> kolor lag srebny, od 94 był już taki złoty. Już jeden na tym forum był co zamienil moto w dobrym stanie bodajże tdr 125 na wr 400 i co chwile płacze na forum ,że to i tamto sie sypie i ciągle jakiś problem z moto ma edit: link poprawiony Edytowane 20 Stycznia 2012 przez Patryk_mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Strona do porównania < na tej stronie masz foty większości crossówek dostępnych na rynku z każdego rocznika. Rok 93 -> kolor lag srebny, od 94 był już taki złoty. Już jeden na tym forum był co zamienil moto w dobrym stanie bodajże tdr 125 na wr 400 i co chwile płacze na forum ,że to i tamto sie sypie i ciągle jakiś problem z moto maWielkie dzięki ale wrzuć linka jeszcze raz bo błąd wywala ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Jasne że można polatać. Aż się dziwie że jeszcze się gdzieś nie spisaliśmy . A u kogo masz w Ns częsci do TM ? Edytowane 20 Stycznia 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszT Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 a pozatym to na logike, skoro chce sie zamieniac to nie moze sprzedac skoro nie moze sprzedac to cos z tym motorem nie tak, ze zdjec jak tak patrze to nie wartoo, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 przecież to jakieś zwłoki:D Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jasne że można polatać. Aż się dziwie że jeszcze się gdzieś nie spisaliśmy . A u kogo masz w Ns częsci do TM ?To tak części do TM masz u gościa na Dmowskiego 16 sklep moto perfekt na pewno wiesz o jaki sklep chodzi a jak nie to polecam bo ja tylko robię zakupu u tego gościa i allegro jak ty masz niebieskie 2 t to może startowałeś na seri 4x4 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 To tak części do TM masz u gościa na Dmowskiego 16 sklep moto perfekt na pewno wiesz o jaki sklep chodzi a jak nie to polecam bo ja tylko robię zakupu u tego gościa i allegro jak ty masz niebieskie 2 t to może startowałeś na seri 4x4 ;-)A tego koleszke z Dmowskiego znam dobrze. Trzeba się zgadać na jakieś endurowanie. Odezwij się na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi