Lukki Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witajcie, chciałbym zajrzeć do łożysk wahacza w mojej cbr i je przeczyścić, po czym przesmarować. Macie pomysł jak podnieść tył motocykla żeby to zrobić? Nie mam centralnej podstawki a także chciałbym uniknąć ściągania kolektorów aby podstawić coś pod silnik.:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Takie rzeczy to tylko w ERZE :icon_biggrin:ale możesz go w każdej chwili podwiesić na windzie Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Cudowny pomysł. Podjade gdzieś do bloku, gdzie jest winda, może mi sie uda.:rolleyes: Myślałem, że macie może jakieś inne patenty poza podwieszaniem i z wykluczeniem tego co napisałem wyżej ale ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 pas transortowy i podwieszaj do czego kol wiek za tył Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) ja jestem wielkim fanem tego typu urzadzen: http://www.kowgirl.net/images/Stand2.jpg http://farm5.static.flickr.com/4015/4591298893_14fa3758c1.jpg nic madrzejszego nie wymyslono - przy czym jesli chcesz demontowac wahacz to tylko podwieszenie Edytowane 11 Stycznia 2012 przez szynszyll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Cudowny pomysł. Podjade gdzieś do bloku, gdzie jest winda, może mi sie uda.:rolleyes: Myślałem, że macie może jakieś inne patenty poza podwieszaniem i z wykluczeniem tego co napisałem wyżej ale ok. macie w blokach windy?:icon_biggrin: http://www.carlstahl.pl/pl,76,1,windy,sklep.html - zadzwoń i zamów sobie będziesz miał na przyszłość Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 W Gdańsku są.:icon_razz: Ale nie mieszkam w bloku, więc nie wiem czy pozwolą mi ją wykorzystać.:unsure: Dobra, koniec jaj, pomyśle coś z tym podwieszeniem, inaczej chyba nie da rady.:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steve Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Gdzie tu jaja, wyciągarka ręczna, linka stalowa, jakis pas i do roboty - trzeba jednak mieć troche zaplecza na takie zabawy. Cytuj Szkiełkowanie, piaskowanie, polgrid. Wrocław. Info PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Witajcie, chciałbym zajrzeć do łożysk wahacza w mojej cbr i je przeczyścić, po czym przesmarować. Macie pomysł jak podnieść tył motocykla żeby to zrobić? Nie mam centralnej podstawki a także chciałbym uniknąć ściągania kolektorów aby podstawić coś pod silnik.:icon_mrgreen: Możesz podnieść moty do góry zwykłym samochodowym podnośnikiem hydraulicznym zwanym żabką podkładając jak juz wspomniałeś cos pod kolektory najlepiej w miejscu wzmocnionym po czym podstawić coś pod niego tak żeby tył wisiał. Stosowałem w tym celu "brzozowy pieniek" ale tu wena twórcza może się przydać. Ważne żeby motocykl sie nei chybotał i miał pewne podparcie. Do podnoszenia i podstawienia lepiej mieć 2 osobę która asekuruje. Edytowane 13 Stycznia 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 zrob jak z rowerem :) odwróć do góry kołami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Lewarek samochodowy + jakieś klocki drewniane. Podłóż je w pewne, mocne miejsca typu blok silnika, kawałek ramy itp. Ale najpierw poluzuj oś koła i wahacza co by potem nie walczyć jak moto wisi na klockach. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi