_Pablo_ Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 odpalimy kompa, otworzymy jakieś przewodniki i ... browary :D to będziemy wszystko ustalać . A później dopracujemy do wyjazdu to co wymyślimy i ahoj przygodo :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 co do Bułgarii to znalazłem ciekawy artykuł :) http://www.national-...o-nie-wszystko/ dzięki , fajny art. , warto przemyśleć ... moze spotkajmy sie w czestochowie 15-16 kwietnia- rozpoczecie sezonu jestem ZA ... bylebym tylko nie musiał kazania słuchać :biggrin: no i zdala od swięconej wody, bo mam alergię :icon_twisted: 40 min i jesteśmy u mnie w Rybniku .Drzwi otwarte a fajny pub 50 m od domu :icon_razz: . A jak nie to za 40zł kwatera nad zalewem , moto strzeżone także opcja gotowa :notworthy: faza-s Ty jesteś z Łodzi ? Tak, ale w chwili obecnej tylko z doskoku ... obecnie mnie w Łodzi nie ma ... wracam za jakieś 2 miechy ...... Ale do tego czasu dość blisko twojego Rybnika jestem/będę :icon_razz: więc na piwo do np. Katowic mogę spokojnie wyskoczyć jakby co :icon_twisted: Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 faza-s to jakiegoś browarka trzeba zrobić a co do kazania to się zgadzam :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 i ja to samo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 moze spotkajmy sie w czestochowie 15-16 kwietnia- rozpoczecie sezonu rozpoczecie sezonu w Czestochowie 14-15 :) i jak bez kazania to ja tez sie pisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 kazanie zrobimy w pubie :biggrin: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 kazanie zrobimy w pubie :biggrin: bedziesz głosem przewodnim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 zaprawdę powiadam Wam ...trzeba się napić :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 zaprawdę powiadam Wam ...trzeba się napić :D A głosu przewodniego trzeba słuchać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini1404 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam was wszystkich ;) Otóż przykro mi to pisac ale będe nieobecny gdyż dostalem wolne tylko od 16 do 19 kwietnia ;/ ;/ lipa straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam, sledze ten temat i mocno sie zastanawiam nad taką wyprawą. Co prawda myślałem nad Alpami, ale ta Rumunia jest kusząca a jak by faktycznie o Bułgarie i Serbie zachaczyć na powrocie to by była rewelacja. Niestety to spotkanie w kwietniu mi nie pasuję bo mam wyjazd w tym terminie, ale możecie dać znać co ustaliliście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam, sledze ten temat i mocno sie zastanawiam nad taką wyprawą. Co prawda myślałem nad Alpami, ale ta Rumunia jest kusząca a jak by faktycznie o Bułgarie i Serbie zachaczyć na powrocie to by była rewelacja. Niestety to spotkanie w kwietniu mi nie pasuję bo mam wyjazd w tym terminie, ale możecie dać znać co ustaliliście :) Jeżeli chodzi o Alpy to mnie też troszke zastanawiały :D:Dale zostawie je na 2013 rok :) no chyba ze wygram w Lotka to pojade jeszcze w tym :Pjak ustalimy konkrety napewno będziemy o nich pisać na forum tak że wszystko będzie do wgląduno chyba ze kazanie będzie takie długie ze nie przetrwamy :P:P Witam was wszystkich ;) Otóż przykro mi to pisac ale będe nieobecny gdyż dostalem wolne tylko od 16 do 19 kwietnia ;/ ;/ lipa straszna no szkoda, wtajemniczymy Cię jednak w nasze plany :) będziemy brali wszystkie propozycje pod uwagę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Słuchajte ludzie , a może zamiast tej Częstochowy spotkalibyśmy się w Krakowie ... jakoś tam się lepiej pije :D :D :D Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
An Ka Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jeśli chodzi o powrót to faktycznie, Węgry byłyby dość dobrym rozwiązaniem. Natomiast co do dróg, to jest naprawdę różnie :dry: . Od naprawdę dobrych, po tragiczne, dlatego też nie wszędzie bardziej "sportowe" motocykle dadzą sobie radę. Ceny po przeliczeniu bardzo podobne do polskich, z noclegami też nie ma większego problemu. Tubylcy życzliwi, a kierowcy dobrze wychowani. Piękne widoki. Ja z chęcią pojechałabym tam jeszcze raz, także gorąco polecam :) .P.S: Trzeba być przygotowanym na czyhające za zakrętami bydło :biggrin:. Cytuj Deal With It Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) (...) kierowcy dobrze wychowani.(...) . Z tym fragmentem będę polemizować, gdyż przejazd przez Bukareszt dał mi pewien obraz ich "kultury" zwłaszcza w odniesieniu do pieszych :] (...) Trzeba być przygotowanym na czyhające za zakrętami bydło :biggrin:.Chodząca jezdnią samopas wieprzowina i bydło domowe było tym widokiem do którego można było się przyzwyczaić po kilkudziesięciu kilometrach zwłaszcza w górskich rejonach Rumunii, choć zdarzyło się też spotkać całe stado owiec na stacji benzynowej na obrzeżach miasta :biggrin: Edytowane 28 Lutego 2012 przez marzka Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi