Robert von Berlin Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Sznurek nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) U mnie koszta wycieczki wzrastają . :angry: Dziś rozebrałem koło po rumuńskiej naprawie ,niedobry rumun poskładał mi koło niezdatne do dalszej jazdy.Okazało się że jest uszkodzona opona na odcinku (poprawka ,nie 3cm a 1,7cm ,zmierzyłem dokładnie suwmiarką ) w trujkąt z uszkodzeniem osnowy :sad: Czyli trzeba szykować około 600 pln-ów :sad:Jeszcze dodam że Asistance Generali to wielka lipa ,powiem tylko że są strasznie opieszali w udzielaniu pomocy :angry: Edytowane 18 Lipca 2012 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 wracamy tam i NA PAL !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 qwa a nie mówiłem ? Tylko ze nikt mnie nie chciał słuchać :-( PS. Ale Panowie mam pomysł na nowa wycieczkę :-) w dniach 6-11 września jest największy zlot motocykliwy w Faaker See w Austrii . W poprzednim sezonie niektóre źródła podają ze było 90 tys motocykli :-) Jedziemy ? :D Z Rybnika jest ok 700 km i jedzie 50 maszyn Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 ja do dziś żałuje że kolesia nie postraszyliśmy Policją , może by przemyślał jeszcze raz cenę jaką rzucił za (spierdol.. jak się teraz dowiadujemy) robotę :icon_evil: . No ale teraz mogę gdybać :banghead: . 700 pablo mówisz .......... a dacie radę bez marudzenia ;) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: . A tak poważnie to już zaczynam zbierać na Adriatyk i mam nadzieję że Wy również macie takie same plany na przyszłe wakacje.Ps: jeśli chodzi o opis Dudinozora (zresztą zajebisty opis) to chciałbym wyjaśnić pewną nieścisłość - ja nie jechałem 180 tylko tak szybko ziemia zapie**alał... znaczy się kręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Taaaak MICI a nas zasysalo powietrze za Toba :D aaaa i Panowie mam 83 GB filmów z wyprawy :D:D:D Edytowane 18 Lipca 2012 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 qwa a nie mówiłem ? Tylko ze nikt mnie nie chciał słuchać :-(PS. Ale Panowie mam pomysł na nowa wycieczkę :-) w dniach 6-11 września jest największy zlot motocykliwy w Faaker See w Austrii . W poprzednim sezonie niektóre źródła podają ze było 90 tys motocykli :-) Jedziemy ? :D Z Rybnika jest ok 700 km i jedzie 50 maszynjeżeli chodzi o wrzesień to praca pełna parą będzie:Ptak że z góry odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert von Berlin Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Popraw sznurek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 nie wiem dlaczego ale u mnie ten link działa normalnie hmmwysłałem Krzysiowi na maila linka, może przez maila da rade ściągnąć tą paczkę to wtedy porozsyłam wam wszystkim linki na mailaale w razie ,,W" wrzucę jeszcze raz tą paczkę na RapidShare http://www.facebook.com/profile.php?id=100000895466297 z mojego Fejsa jeszcze można tą paczke zassać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek8484 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 hej, mam pytanie do uczestników bo mam zamiar wybrać się do Rumunii:- jak z płatnościami w Rumunii, płaciliście kartą czy gotówką- kupowaliście ich walutę w Polsce czy może euro i wtedy wymienialiście na miejscu. wyczytałem, że wykupiliście dodatkowo assitance, możecie powiedzieć gdzie i ile wyszło.I pytanie braliście jakieś dodatkowe ubezpieczenie odnośnie kosztów leczenia, jak wyżej gdzie i ile.Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Panowie jak tam dalszy ciąg opisu ? No i foticky by się przydały na ogólnodostępnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 (edytowane) Na firmowych stacjach benzynowych bez problemu można płacić kartą ale zawsze musisz się spytać w kasie czy im się terminal przypadkiem nie popsuł (częsta przypadłość w Rumuni). Jeśli chodzi o sklepy to również nie ma problemu , w każdym większym miasteczku jest LIDL. Chyba wszyscy przed odwiedzeniem tego pięknego państwa mamy mylne wyobrażenie o tym kraju. Tam już dawno dotarła cywilizacja !!!! Podczas całej podroży tylko dwa razy podbiegły do nas cygańskie dzieci prosząc o .... o cokolwiek( większe slamsy widzieliśmy na Słowacji). Oczywiście lepiej mieć parę złotych "ich waluty" w kieszeni bo na przykład w nocy za kebaba na promenadzie nie zapłacisz ani kartą ani euro (oni za żadną cholerę nie chcą europejskiej waluty). Ja zabrałem euro z Polski i to był błąd , potem wymieniłem szybko na ich leje w dużej ilości i to był kolejny błąd ( za dużo). Wystarczy troszkę większa mieścina i tam zawsze znajdziesz jakiś bankomat( nawet przelicza na złotówki ). Jeśli chodzi o dodatkowe assistance to lepiej nie denerwować Wajzera , jest to jedna wielka lipa - jak złapaliśmy gumę to przez około trzy godziny weryfikowali dane :banghead: , w końcu sami w swoim zakresie naprawialiśmy usterkę.Dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne to już inna bajka - tutaj każda firma ubezpieczeniowa ma to w swojej ofercie i koszt za dwa tygodnie to ok 90 zetaPS : no właśnie Dudi jak tam dalej z opisem bo moja żona mi osobiście nie wieży że byłem grzeczny i że sześciu chłopa umie się dobrze bawić bez skrzynki piwa i bez tańczących roznegliżowanych panienek :buttrock: Edytowane 27 Lipca 2012 przez MICI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 (edytowane) no juz 9 dzien pisze- jutro i pojutrze moze dokoncze opis ale chcial bym wrzucic wszystko na raz, a niestety srednio z czasem stoje. Mici Twoja zona w ogole nie ma racji- skrzynka piwa jest zbedna ;) Edytowane 28 Lipca 2012 przez Dudinozor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 skrzynka to mało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Filmik Pabla , mam nadzieję że się nie pogniewa :rolleyes:Zakrętasy ,wywołujące palpitacje serca ''Transalpina " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi