An Ka Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Z tym fragmentem będę polemizować, gdyż przejazd przez Bukareszt dał mi pewien obraz ich "kultury" zwłaszcza w odniesieniu do pieszych :] Zawsze się znajdą wyjątki :biggrin: . Ja do Bukaresztu nie dojechałam. Kręciliśmy się raczej w okolicach południowo-wschodnich. Cytuj Deal With It Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Słuchajte ludzie , a może zamiast tej Częstochowy spotkalibyśmy się w Krakowie ... jakoś tam się lepiej pije :D :D :D do krakowa to ja mam dzień drogi :P mimo że pochodze z Torunia pracuje jakies 40 km od olsztynata że do Krakowa mam ponad 500 km i to chyba dobrze ponad 500 :/// Ja z chęcią pojechałabym tam jeszcze raz, także gorąco polecam :) . Zapraszamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 ..nadal obserwuję .bo również się tam wybieram ( podobny termin ) choć mam koncepcję na trochę inna trasę ( Rumunia , Mołdawia , przez Ukrainę )...generalnie to gdzie planujecie się spotkać żeby knuć jakiś plan ?.. i kiedy ? ( może ktoś zbierze to do kupy i coś tam postanowi z doświadczenia wiem że demokracja w tych sprawach to nie najlepszy koncept) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulit1 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Byłem dwa lata z rzędu w Rumunii. Polecam Transfogarską , Transalpinę i całe karpaty , w których jest wiele ciekawych miejsc.Drogi różne , w zeszłym roku trafialiśmy całkiem nieźle , było bardzo dużo świetnych odcinków.Ogólnie dla mnie to bardzo ciekawy kraj . Zbierzcie kasę ,przygotujcie motocykle , ustalcie termin , ciekawe miejsca , które chcecie zobaczyć i w drogę . Za dużo dokładnego planowania odbiera trochę uroku takiej wycieczce . Dokładną trasę można ustalać z dnia na dzień patrząc na mapę. Z doświadczenia wiem , że chętnych do wyjazdu jest zawsze sporo ale większość pewnie się wykruszy. Ciężko jest dogadać wspólny termin , długość wyjazdu i pozostałe sprawy. http://hulitmotofree.blogspot.com/2012/02/moto-wyprawa-2011.html - tu macie relacje z mojego zeszłorocznego wyjazdu W linku na końcu relacji jest odnośnik do mapy ze zdjęciami , aparat mam z gpsem więc widać gdzie były fotki robione . Jak poszukacie w moim profilu na picassie znajdziecie też fotki z poprzedniego wyjazdu do Rumuni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 ..nadal obserwuję .bo również się tam wybieram ( podobny termin ) choć mam koncepcję na trochę inna trasę ( Rumunia , Mołdawia , przez Ukrainę )...generalnie to gdzie planujecie się spotkać żeby knuć jakiś plan ?.. i kiedy ? ( może ktoś zbierze to do kupy i coś tam postanowi z doświadczenia wiem że demokracja w tych sprawach to nie najlepszy koncept) .... Jak to wyglada na Mołdawi i Ukrainie z drogami ? obawiam sie, że maszyny pokroju mojej (bandit) raczej słabo by sie spisywały, mi sie podoba opcja powrotu przez bułgarie, Serbie i Węgry :) Ale to kwestia "uknucia" :) Demokratyczny wybór może faktycznie być trudny, ale może jednak warto sprubowac- zawsze jest szansa, że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) tylko jaką metodą wybierzemy metodę głosowania ? :blink: :laugh: Edytowane 29 Lutego 2012 przez faza-s Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Nie pozostaje nic innego jak głosowanie przez aklamację :icon_mrgreen: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) .... , postanowi poprzez uknucie jednoznacznego miejsca i terminu spotkania szacownego gremium ....lub zebrania koncepcji na termin i miejsce .....a potem się zagłosuje ...można i przez aklamacje ... ;) ...i nie bedzie 90 % okaże się że 35%...a poza tym zrobiłem sobie dzisiaj 60km na dwóch kołach i było super... :) Edytowane 29 Lutego 2012 przez BMWolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Panie i Panowie :D:D Pytanko mam :Pzakupilem wlasnie kuferGivi V46T Tech i mam odnosnie jego pytanko :Pjak sie go zamyka??? nicholery nie moge sobie z tym poradzic i zastanawiam sieczy aby zamek jest sprawnywrazie co dzieki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Panie i Panowie :D:D Pytanko mam :Pzakupilem wlasnie kuferGivi V46T Tech i mam odnosnie jego pytanko :Pjak sie go zamyka??? nicholery nie moge sobie z tym poradzic i zastanawiam sieczy aby zamek jest sprawnywrazie co dzieki za pomoc :) Panie dzieju dobrodzieju, tak jest taki plastikowy wichajster, tzn taka płytka i ona na górze musi zajść za ściankę kufra. Może o to chodzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) Panie dzieju dobrodzieju, tak jest taki plastikowy wichajster, tzn taka płytka i ona na górze musi zajść za ściankę kufra. Może o to chodzi :icon_mrgreen:tak tak ;) wlasnie o to chodzi ;) tyle ze ona niechce pozostac w tym połozeniu:P kluczyk niechce sie przekrecic:Pale dzwoniłem juz do sklepunowiuśki kuferek a juz na gwarancje jedzie, wazne ze wymienia bez wiekszego problemuwkuza mnie tylko to ze kupujac gadzet za taka cene powinien on byc sprawdzony przed wysyłka...no ale trudno, trzeba w poniedzialek przejść sie na poczte Edytowane 9 Marca 2012 przez foresst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 ... wniosek z tego że chińskie małe rączęta nie dały tym razem rady .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 MADE IN ITALY ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 o widzę że towarzystwo się zbroi na wyprawę :D Ja już też zrobiłem małe rozeznanie tego co muszę kupić na wyjazd :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 no mi został tylko dobry namiot do kupienia, chce taki samorozkładalny zeby za wiele się z nim nie pierdzielićjak narazie szukam takiego niewielkich rozmiarów:)komplet kufer+stelaż+płytasakwy boczne juz zakupione ;)z tym ze kufer musi na gwarancje jechac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi