PRZEMA Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dzięki za odpowiedzi.Jak jutro nie będzie padac to pojadę się przejechać jednym jak i drugim :crossy: .Bardziej skłaniał bym się na R6 bo fajnie wygląda,ale 900RR ciągnie od dołu i to przemawia za CBR :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 (edytowane) Wyświetl postUżytkownik Tobik dnia nie, 25 gru 2011 - 21:28 napisałJa bym powiedział,że wręcz odwrotnie :) Dokładnie.Ci , którzy jezdzili na SC33 i delikatnie mówiąc zbytnio ich nie oszczędzali po przesiadce na nowsze moto szybko zauważyli , że trzeba znacznie łagodniej się z nimi obchodzić , gdyż długo nie wytrzymają :crossy: No trzeba łagodniej się obchodzić ale lepsze nie koniecznie znaczy wytrzymalsze, ja na przykład wolę mniejszą wagę, lepsze zawieszenie, większą poręczność i moc a mniejszą wytrzymałość niż odwrotnie. Mówię to jako były posiadacz 900rr i cbr 600 czyli legend wytrzymałości. Edytowane 26 Grudnia 2011 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Kurcze okazało sie ze sklep jest zamknięty do czwartku :banghead: Więc oględziny muszą poczekać :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Byłem przejechałem sie i sobie odpuszcze tą R6 a co do CBR 900 to tez sie wszrzymam.Chyba poczekam troche i potem kupie R1 bo zawsze mi sie podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Byłem przejechałem sie i sobie odpuszcze tą R6 a co do CBR 900 to tez sie wszrzymam.Chyba poczekam troche i potem kupie R1 bo zawsze mi sie podobały A czemu CBR 900 RR odpuszczasz? :) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A czemu CBR 900 RR odpuszczasz? :)Bo bez lytra nie ma jazdy ;). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Przejechałem sie ta 900rr fajna,tylko na wolnych obrotach chodzi jak traktor :icon_eek: nie wien czy to normalne musze znalesc inna CBR 900 i porównac.Do tego koles proponuje mi za moja 600 2tyś euro i musiał bym dopłacic 750e do 900RR :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Co znaczy jak traktor? Przerywa? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie ze przerywa,ale tak do 3tys/obr słychac jak by traktor ruszał :happy: Nie wiem jak to wytłumaczyc :tongue: Słychac w tłumiku kiedy nastepuje zapłon w cilindrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czytałem że na niskich obrotach te silniki potrafią tak hałasować, podobno normalne ale najlepiej niech się ktoś bardziej doświadczony wypowie. Ja bym odpuścił, tym bardziej że każą dopłacić. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Koles powiedział ze musze dopłacic,bo moja CBR ma 63tyś przebiegu a ta 900RR 23tyś.I jak weźmie moją to,moze miec problemy ze sprzedażą bo moto ma duzo przelatane :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 A tamta ma pewnie 3x tyle ;) Krętacz. Daj sobie spokój, sprzedaj swoją i kup z innego źródła. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Kolejne pytanie z seri czy sie opłaca.http://www.zeelandnet.nl/prikbord/advertentie-4539813-Yamaha_R1.htmlJedne co mi nie pasuje to brak czerwonej naklejki obok kierunków i jakis dziwny amor skretu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wiesz znaleźć ten pierwszy model w oryginalnym malowaniu to jest praktycznie już nie możliwe. Bardziej trzeba patrzyć pod kątem jakiś mocniejszych gleb i ogólnego stanu technicznego niż oryginalnego malowania. A czy warto? hooy wie... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A co z tym amorem skrętu?Jest to jakas fantazja własciciela czy są takie,bo wzystkie które widziałem sa montowane w okolicach pułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi