Skocz do zawartości

Czy zamienic Honde?

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi.Jak jutro nie będzie padac to pojadę się przejechać jednym jak i drugim :crossy: .Bardziej skłaniał bym się na R6 bo fajnie wygląda,ale 900RR ciągnie od dołu i to przemawia za CBR :icon_evil:

Wyświetl postUżytkownik Tobik dnia nie, 25 gru 2011 - 21:28 napisał

Ja bym powiedział,że wręcz odwrotnie :)

Dokładnie.Ci , którzy jezdzili na SC33 i delikatnie mówiąc zbytnio ich nie oszczędzali po przesiadce na nowsze moto szybko zauważyli , że trzeba znacznie łagodniej się z nimi obchodzić , gdyż długo nie wytrzymają :crossy:

No trzeba łagodniej się obchodzić ale lepsze nie koniecznie znaczy wytrzymalsze, ja na przykład wolę mniejszą wagę, lepsze zawieszenie, większą poręczność i moc a mniejszą wytrzymałość niż odwrotnie. Mówię to jako były posiadacz 900rr i cbr 600 czyli legend wytrzymałości.

Edytowane przez heniek128

Byłem przejechałem sie i sobie odpuszcze tą R6 a co do CBR 900 to tez sie wszrzymam.

Chyba poczekam troche i potem kupie R1 bo zawsze mi sie podobały

A czemu CBR 900 RR odpuszczasz? :)

...to nie motur, LECZ TWA BANIA
...WYMAGA... tuningowania!

https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski

Przejechałem sie ta 900rr fajna,tylko na wolnych obrotach chodzi jak traktor :icon_eek: nie wien czy to normalne musze znalesc inna CBR 900 i porównac.Do tego koles proponuje mi za moja 600 2tyś euro i musiał bym dopłacic 750e do 900RR :banghead:

• 3 tygodnie później...

Wiesz znaleźć ten pierwszy model w oryginalnym malowaniu to jest praktycznie już nie możliwe. Bardziej trzeba patrzyć pod kątem jakiś mocniejszych gleb i ogólnego stanu technicznego niż oryginalnego malowania.

A czy warto? hooy wie...

Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie!