Tommo Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Tommo ale z ilu litrów?Małe wiaderko. Przebijam Suv mojej starej 550KM i 1180Nm.xhnps6mywy3dppsemy5h0w0xvl4gvvki_900x442-1401280771.jpgChryste...jak to skrzynia znosi? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Yuby......M-ka Dieslu?!?! Daj spokoj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ile ma do setki? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Patrzyłem na dane, szału nie ma :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 A moja jadąc nad morze spaliła 11,7/100km. E38 analogicznie pożarł 13,3. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 E66 760Li Individual. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Moja spaliła 10-11 srednio.......ostatnio poleciałem tym małym Maluszkiem licznikowe 260 km/h Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A żony Prosiak jak jade srednio pali na Autostradzie 14-16 Literkow Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 O ja je*ie, szacun jak byk.Ryj mnie już boli od wygięcia bananowego. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA żony Prosiak jak jade srednio pali na Autostradzie 14-16 LiterkowWysłane z iPhone za pomocą TapatalkNorma suv ma aero kiosku ruchu. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ano ........ za rok dwa pewnie Żona zmieni ale wtedy już chyba nie SUV Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ładna. Lakier ten sam co w moim 7. Pytałeś ile oleju bierze? Nie jest to wóz dla dziewczyny. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) ja jechałem st44 gdzie silnik napędzający dynamo ma 2000KM z 156l turbodoładowanego dwusuwa w układzie V i nie pamiętam ile niutonometrów :D tak wygląda piec z dynamem http://static.multipino.pl/photoOffer/p/677958_p.jpg nie wiem ile ma do setki , ale 105km/h z 15 pustymi węglarkami na magistrali północ południe było , aż kumpel karę zapłacił :D teraz większego odemnie może mieć chyba tylko bubel .....a dźwięk ma taki że żaden sportowy tłumik wam tego nie da :D Edytowane 9 Września 2016 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Niedawno znajomek przewiózł mnie Audikiem A6 Quatro z tuningowany silnikiem 4,2L chyba. Na autostradzie na zegarze mieliśmy 260. Wrażenia nie robiło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Wrażenie to robi w małym aucie, w dużych to nie czujesz prędkości :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Jechałem 140km/h matizem. Wrażenie nie do zapomnienia :) całą budą telepało Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) 160km/h jechałem cinquecento, prowadziło się świetnie, w każdym razie lepiej niż motocyklem golasem tą samą prędkością :D gdzie przy 140 już walka jest. Edytowane 11 Września 2016 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi