Andrzej JK Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Kazdy ma inny baniak, nie wspominając o jego zawartości. Przymierz się do innych kasków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Trafił mi się w dobrej cenie C4 Pro, ale mam wrażenie, że rozmiar S (54-55cm) jest za mały, a M (56-57cm) za duży (moja głowa jak na złość ma 55,5cm). Być może to po prostu nie jest kask dla mnie, ale nie daje mi spokoju ta oferta - czy możecie mi napisać jak to u Was jest, jaki kask pasuje na jakie średnice Waszych głów? Schuberth ma niestety dla mnie te rozmiary przesunięte o 1 cm w dół, reszta kasków S gorzej lub lepiej na mnie pasuje.C4 pro ma dziwną formę. Miałem S2 i po latach stwierdziłem że kupię szczękowy. Ten sam rozmiar co S2 (L) ciasnota że łeb pękał... Wymieniłem na XL dalej gniotło czoło niemiłosiernie a sam kask latał jakbym miał garnek na głowie. Sprzedałem jako używany bo już nie chciałem marudzić w sklepie poraz kolejny.Dodam, że jakościowo Schuberth strasznie się popsuł, ja się zawiodłem ogólnie. Kupiłem finalnie shoei gt air 2 i jest rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 2 godziny temu, Quanti86 napisał: C4 pro ma dziwną formę. Miałem S2 i po latach stwierdziłem że kupię szczękowy. Ten sam rozmiar co S2 (L) ciasnota że łeb pękał... Wymieniłem na XL dalej gniotło czoło niemiłosiernie a sam kask latał jakbym miał garnek na głowie. Sprzedałem jako używany bo już nie chciałem marudzić w sklepie poraz kolejny. Dodam, że jakościowo Schuberth strasznie się popsuł, ja się zawiodłem ogólnie. Kupiłem finalnie shoei gt air 2 i jest rewelacyjnie. Ca piec lat temu zrobilem dokladnie to samo co Ty . Przesiatka z Schubertha szczekowca i integrala na shoei . Jedynie co mnie wkurza , to to , ze tego predzej nie zrobilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi