jjank Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Hej, dzisiaj moje konto zasiliło 6nowych punkcikow i wg. moich wyliczeń mam ich ok. 20stu. Ponoc mozna sprawdzić ich ilosc w wydziale komunikacji. Ktoś z was to robił?Czy da się sprawdzić kiedy mi jakies punkty odejdą z konta? Od dzis będę to wpisywał w notatnik, bo szkoda nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Mogą Ci powiedzieć na Waliców ale z uwagą że i tak to nie jest ilość ostateczna, bo mogą spływać następne. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dzięki, zadzwonię do komendy powiatowej, kurde, myślałem ze uda się to sprawdzic bez papierologii i wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Nikt Ci na telefon salda nie poda, musisz się udać z dowodem osobistym bądź PJ na najbliższą komendę tam Ci powiedzą. Zadzwoń tylko kiedy i w jakich godzinach podają stan puntów bo nie zawsze to można uzyskać, tzn. muszą być informatycy a oni zazwyczaj pracują do 15. Niektóre komendy podają np. tylko w pon i pt od 10-13 (Piekary Śląskie). Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Kolejna typowa biurokracja i marnowanie czasu zainteresowanego. Można sprawdzić przez neta czy prawo jazdy lub inne dokumenty komunikacyjne z naszymi danymi są do odbioru na stronie Polskiej Wytwórni Papierów Wartościowych, mozna równiez sprawdzić czy paszport jest gotowy gdzie pobierają odciski z palców wskazujacych obu rąk a nie można w równie przystępny sposób sprawdzić punktów karnych :banghead: Skoro jest baza danych a podatnik ja utrzymuje to moze jakiś "magik" wpadnie na pomysł jak udogodnić dostępnośc dla zainteresowanych w łatwy sposób nie zawracajac dupy sobie i innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No właśnie, powinni tę bazę utrzymywać z pieniędzy popełniających wykroczenie, nie wszystkich podatników, wtedy by sami zainteresowani decydowali, ile chcą dopłacać do mandatów, aby baza działała sprawnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 podobno nie warto jesli jesteś na granicy, po zsumowaniu może sie okazać, że przekraczasz 24pkt. Komendy nie są zbyt dobrze zinformatyzowane, zawalone pracą i zdarza się ze nie przekazują informacji o punktach. A jak sam będziesz się domagać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi