kubagsx Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Kolejne pytanie, obleśny chrom na plastikowej obudowie reflektora... Dać to na metalizację czy co z tym zrobić? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zerwac chrom i na czarno :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 zdecydowanie odpada Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Chromowanie plastikow jest trudniejsze bo trzeba najpierw namiedziowac plastik zeby połozyc chrom. Ktos to pewnie robi w Chinach a moze nawet i tu ale nie wiem gdzie. Ja jestem zainteresowany pozbywaniem sie chromu, wiec..... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steve Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 W dniu 19.12.2011 o 22:39, Ksylo napisał: Chromowanie plastikow jest trudniejsze bo trzeba najpierw namiedziowac plastik zeby połozyc chrom. Ktos to pewnie robi w Chinach a moze nawet i tu ale nie wiem gdzie. Ja jestem zainteresowany pozbywaniem sie chromu, wiec..... :icon_razz:A na elementy metalowe to miedzi się nie kładzie??? Cytuj Szkiełkowanie, piaskowanie, polgrid. Wrocław. Info PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 wątpię żeby to miedziowano, jaki byłby sens robienia tego np w takich opakowaniach sprejuhttp://allegro.pl/spray-do-aut-chrom-lub-zloto-lustrzany-efekt-motip-i1982959674.html Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zeby byl prawdziwy chrom kładzie sie miedz najpierw, równiez na plastiku. Musi byc podłoze przewodzace prąd i dopiero na to chrom. Spray robi imitacje chromu a to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steve Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dodatkowo powierzchnie z miedzi można bardzo dokładnie wypolerować, co jest niesamowicie ważne, jeśli chcemy mieć powłokę chromu z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Szkiełkowanie, piaskowanie, polgrid. Wrocław. Info PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 przyznaje, nie znam się, ale miedź na plastik/tworzywo? Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steve Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dokładnie tak jak piszesz. Cytuj Szkiełkowanie, piaskowanie, polgrid. Wrocław. Info PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwis999 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Teraz ja zadam pytanko. Mam stary motocykl napędzany pasem, kupiłem nieoryginalny pas, który wyglądem przypomina współczesny w kwestii nadrukowanych/namalowanych symboli i numerów. Czym można usunąć te napisy z pasu, żeby wyglądał bardziej jak staroć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakier75 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wez szmatke i nitro i zmyjesz... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nitro może wpłynąć negatywnie na materiał pasa. Nie polecam. Lepiej to zeskrobać na sucho. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 zrób 30k km samo zejdzie :) Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 teraz zapytam, jak zdjąć gumy manetek z chromowanej (chrom marny) kierownicy bez ich uszkodzenia? Chcę je skopiować a gdy siedzą na kierownicy to niemożliwe. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi