RudyXJ Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 na sprzęt do wożenia plecaczka SP 1/2 chyba najmniej sie nadaje, odległości między tankowaniami też są malutkie, ale poza tym daje zajebista frajde na odpowiednim wydechu trzęsie okolicą, prowadzi sie jak po sznurku, jest twarda, dość krótka, na torze też dużo frajdy. Polecam ale nie do konca jestem przekonany czy spełni Twoje oczekiwania. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 2.fazerem jeździłem tzn 600 jakoś tak wygląda na starawy, bez obrazy kolego słyszałem ze ma kopa ale kilofazano właśnie o kilofazera mi chodziło, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Twoje założenia się wykluczają: Nie jeżdżę jak poje.bany 200km/h od świateł do świateł. -1000rr-954-929-gsxr 1000-vtr 1000sp1/sp2-zx10r :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 A moze podpasowala by Ci aprilia Tuono >2005r. Co prawda naked ale nie wieje na nim zbytnio, sama wstaje na gume, tylko z tymi tankowaniami moze byc problem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Twoje założenia się wykluczają: Może będzie jeździł 200, ale poza miastem, to już zmienia postać rzeczy :icon_mrgreen: A co do moto, to jestem za ZX-10R, chociaż 1000RR niby najbardziej nadaje się na ulicę Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Temat do zamkniecie bede sie rozgladal za zx10r 04. Jak na baku zrobi 200 to bede zadowolony. Lewa! Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Ciekawe podejście w szukaniu motocykla "turystycznego" :DHeh może w końcu będzie ewolucja w klasyfikacji motocykli ;)Żaden sportowy motocykl z wymienionych przez Ciebie nie przejedzie 300km na jednym tankowaniu, przy normalnej jeździe rzecz jasna :DGdy szukałem następcy fazera jednym z kryteriów był właśnie przebieg minimum 300km na jednym tankowaniu.Zakupiłem VFR 800 (spełniła wszystkie oczekiwania) którą jak widzę śmigałeś.I żadnych z tych wad które umieściłeś w "ogólnym" opisie nie doświadczyłem, ale to już kwestia gustu ;) Kumpel śmiga zx12 też fajna lokomotywa i troszkę mniejsza od Hajki :D Edytowane 30 Listopada 2011 przez stoodent1 Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 mam tez kumpla od zx12, siedziałem na niej wydaje się być lekka, choć wygląda jak lokomotywa, spalanie? kosmiczne...napisałem ze motor nie ma być turystyczny tylko sportowy który na baku zrobi 200-250km przy prędkości przelotowej z plecaczkiem 100-130km/h Gdzieś na forum czytałem temat ze na hondzie 1000rr robią ludzie trasy Polska-Chorwacja wiec pewnie nie jest tak źle dlatego powstał ten temat. Lewa. Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja bym brał gixa, ale to tylko moje zdanie :) K4 palił malutko (300 na baku żaden problem) zapierdzielał aż miło, Chorwację objechał 1200 km na raz. W tej kasie w ten model bym celował. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jak K4 1000 a fakt to zajebiście dopracowane tech moto... to ja bym szukał K1/K2 bo to praktycznie to samo a można sobie w niższej cenie znaleźć zadbany motocykl. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Gdzieś na forum czytałem temat ze na hondzie 1000rr robią ludzie trasy Polska-Chorwacja wiec pewnie nie jest tak źle dlatego powstał ten temat. No bo to prawda. Nie jest to już ta pozycja co w 954 czyt. bardziej ''luźna'' bo na 1000RR jednak sety są już na odpowiednio sportowej pozycji. Ale znów 954 ciągnie jak smok. Najlepszą alternatywą jest ZX-9R. Mocne, wygodne i szybkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) zadbane k1/k2 są w cenie k4...najlepsza zasada kupującego - zawsze lepiej jest wybierać najdroższe ze starszych modeli niż najtańsze z tych nowszych. zx9r sprzedałem jakieś 3 miechy temu, jakoś w ogóle nie miał dołu, ale wygodny to fakt! Edytowane 3 Grudnia 2011 przez FhissT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 zadbane k1/k2 są w cenie k4...zadbane k4 podchodzą ceną do K5... co w związku z tym? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 to że w cenie 12-18k (niezły rozrzut tak przy okazji) szykałbym zadbanej k1/k2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 zx9r sprzedałem jakieś 3 miechy temu, jakoś w ogóle nie miał dołu, ale wygodny to fakt! A znasz sportowego litra w rzędzie z dołem? Bo ja nie bardzo. Nie mówimy o R1 od 09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi