niwy Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Yo,Zastanawiam się czy jest sens chodzenia w kurtce motocyklowej w zimę? Podpinka + ew bluza pod spód. Niestety nie mam jak tego sprawdzić bo jedyną skórzaną kurtkę jaką posiadam jest bez podpinki i jest krótka. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Niestety nie mam skali porównawczej, poza skórzaną kurtką nie mam innej, :buttrock: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) Sorry ale nie kapuję po kiego grzyba miałbyś to robić i gdzie chciałbyś w tej kurtce iść . Czyżby na sylwestra...ale to kask jeszcze musisz ubrać :_mrgreen: Edytowane 20 Listopada 2011 przez marian65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) może inaczej..chce skórzaną kurtkę... wszystkie "nie" motocyklowe to jakieś gówno, albo eko albo brzydkie... motocyklowe są z fajnej skóry i fajnie wyglądają. Nie mówię o chodzeniu w kurtce z garbem i napisem Racing. Chodzi mi o bardzo cywilnie wyglądające kurtki. Edytowane 20 Listopada 2011 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 ja tak chodze i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja mam skóre motocyklową taką z lat chyba 80 jeszcze. Na motocykl to się średnio nadaje, ale na codzień jest extra. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 ramoneska odpada ;) z nowych, tanich podoba mi się np ta -->Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Otwieramy klub "Noszących skóry w cywilu"? :icon_mrgreen: Ja śmigam prawie cały rok w moto-kurtce. Na moto nadaje się tylko latem bo jest "zimna" i przewiewna. W cywilu nadaje się wiosną i jesienią. Zimą natomiast śmigam w ramonesce. Po prostu dobrze czuję się w tej szmacie. :buttrock: No chyba że na prawdę na zewnątrz jest "minus pińcet" to wtedy ubieram zwykłą puchówę dla zwykłych ludzi i wtedy czuję się jak zwykły człowiek. :icon_razz: Ale na dobrą sprawę to ramona + dobry polar też daje radę. Mam jeszcze jedną skórę na moto, taka ni w pipę, ni w oko. Niby na moto ale cywile w takich też śmigają. Na moto testowałem ją przy -20 i nie było w niej zimno, tym bardziej na piechotę nie będzie mi zimno. Ale zeszłej zimy niestety piłki nie mieściłem w nią i musiałem chodzić w rozpiętej. Ostatnio schudło mi się to się zapnę i będzie git. Trzeba dobrze przesmarować szuwaksem bo jak mróz przyjdzie to robi się sztywna i wtedy chodzisz jak Robocop. Ło, taka:http://images04.olx.pl/ui/5/29/52/1272911417_90702752_1-Sprzedam-skorzana-kurtke-BMW-COMPAQ-Dziepolc-84-1272911417.jpg Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjerz Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) A ja powiem swoje chodzenie w temp -10 w skórze to.. proszenie się o wymianę - skóra nie nawilżana popęka (info od sąsiada co handluje skórami od 3o lat). Owszem jeśli będziesz ją kremował możesz śmigać nawet przy - 30. Ogólnie skóra to do -5. Poniżej tylko puszek.BTW dziwny ten rok: pochodziłem sĸórze jakiś tydzień bo jesień(a właściwie koniec lata) nagle przeszła w zimę (-3 rano) i wyciągnąłem puszek (bo wole sama bluzeczkę i puch niż cebulkę pod kurtkę skórzaną - łatwiej się rozpiąć niż nie mieć czym się docieplić :D Edytowane 20 Listopada 2011 przez darjerz Cytuj Praevenire melius est quam praeveniri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 to zapytaj sasiada czym nawilzyc przed zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jak miałem skórę Polo to śmigałem w niej na co dzień, bo była miękka wygodna z elastycznymi ochraniaczami i fajnie wyglądała. Teraz w Arlenie to jak cyborg chociaż dosyć wygodna, ale nic pod spód nie wlezie tylko koszulka. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjerz Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Hehe temat przerabiałem odpowiedź była jedna olej do siodeł dostępny w sklepach dla koniarzy (jeździectwo) Cytuj Praevenire melius est quam praeveniri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 znajomy zapitalal okragly rok w jednym teksiegdy bylo ciepli to bez podpinkii sobie chwalilmi by sie nie chcialo bo jest to niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Hehe temat przerabiałem odpowiedź była jedna olej do siodeł dostępny w sklepach dla koniarzy (jeździectwo) a nie bedzie dziwnych zapachow ? jakas firme mozesz polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi