molly Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Normalnie muszę, no muszę się pochwalić:-). Wczoraj na Odlewniczej zdałam za pierwszym podejściem, bez jednego błędu:-D. Teraz tylko przez zimę muszę upolować motocykl i w drogę! Cytuj Realizacja marzeń w toku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Gratuluję :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satrian Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Świetna sprawa! Upoluj Moto na wiosnę i w drogę! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Gratulejszyns Rudzielcu. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zuch dziewczyna! Tak trzymać! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiNkA Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Gratuluję!!!!! Wiem co to za radość a szczególnie za 1szym podejściem !!!!! Biorąc jeszcze pod uwagę legislacyjne zawirowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Gratulacje !!! Powodzenia w poszukiwaniu moto :buttrock: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Gratulować i to podwójnie, zważywszy na fakt braku możliwości zdobycia prawka już niebawem ;) Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi