Gość robert73 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Gratulacje ukonczenia kursu spawacza. :flesje: Widac sie starzejesz skoro "B" robisz- powodzenia. Slyszalem ze w kraju ciezko zdac, to prawda z tymi manewrami na parkingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) ... ale nadal nie patrzę na znaki drogowe. Sie cale zycie nie patrzylo, to teraz ciezko sie przyzwyczaic :icon_mrgreen: :crossy: Edytowane 14 Października 2011 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Gratuluję Spawaczu :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Do tej bandy osobiście nic nie mam ale trochę za wielu ich tam było, ze trzech + instruktor i jakieś cwaniaki jeszcze.Witam.Nic nie zrozumiałeś.Chodziło mi o stwierdzenie >tej bandy<.jak można tak pisać publicznie o kimś kto pomagał Ci zdobyć uprawnienia ( za darmo!!), szkolił cie, egzaminował, kiedyś siedział i wkuwał na studiach... trzeba było chodzić do szkoły i się uczyć a nie dziś wyładowywać frustracje i obrażać innych.pozdrawiamnezka PS.uwagi nie dotyczą grupy "politycy" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 ciekawe na ile odmieni twoje życie :D gratuluje Ciekawe, na ile odmieni nasze :) Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) Dziękować! :notworthy: Witam.Nic nie zrozumiałeś.Chodziło mi o stwierdzenie >tej bandy<.jak można tak pisać publicznie o kimś kto pomagał Ci zdobyć uprawnienia ( za darmo!!), szkolił cie, egzaminował, kiedyś siedział i wkuwał na studiach... trzeba było chodzić do szkoły i się uczyć a nie dziś wyładowywać frustracje i obrażać innych.pozdrawiamnezka PS.uwagi nie dotyczą grupy "politycy" :D Aaa... chyba że tak. Możliwym jest że wyraz "banda" po prostu u Ciebie ma inne znaczenie niż u mnie, a u mnie nie jest jakoś strasznie obraźliwe. Powinienem był napisać "zorganizowana grupa inżynierów". :icon_mrgreen: Ok, idę odpalić transformatorówkę. Lubię zapach płonącej elektrody celulozowej. :buttrock: Edytowane 15 Października 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Gurim gratulacje. Nezka, wyluzuj warkocze, bo piszesz o kompleksach, a się zachowujesz jakby to Ciebie coś bolało. Trochę dystansu do siebie. Ja nie spinam się jak ktoś bluzga na "pismaków" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Nezka, starzejesz się chłopie. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Po ponad 2 miesiącach walki po 8h dziennie [...]a w nich wszystkie pozycje spawania. No stary, teraz to wal do Prezesa o akces do MGS i ..... DajMuNaZimnym :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Heeh. Będę na posadzie spawacza w MGS. :icon_mrgreen: Korby będziemy spawać? A tymczasem znalazłem pracę tylko że wykorzystam w niej uprawnienia zdobyte rok temu - wózki widłowe. Teraz jestem mgzr.Qurim. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Teraz wszyscy posiadacze kawasaki z okolicy beda Twoimi kumplami. Ktos im przeciez musi ramy spawac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Gratulacje, bo to nie byle co! Zdobyta wiedza przyda się do robienia custmowych prac :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Gurim gratulacje. Nezka, wyluzuj warkocze, bo piszesz o kompleksach, a się zachowujesz jakby to Ciebie coś bolało. Trochę dystansu do siebie. Ja nie spinam się jak ktoś bluzga na "pismaków" ;)Dołączam się do gratulacji. :clap: Kwalifikacje podnosi się całe życie - w przeciwnym razie człowiek przestaje się rozwijać. Nezkę chyba zabolało, że Qurim za chwilę będzie zarabiał więcej jako spawacz w Anglii czy Norwegii niż on(a?) w Polsce z tytułem inżyniera. :wink: Papier ważny na całym świecie tam gdzie potrzebni są spawacze spełniający kryteria norm EU oraz ISO.I to jest chyba w tym wszystkim najcenniejsze: fach i uprawnienia, które można wykorzystać w Europie i reszcie świata. Wiele osób kształcąc się w takim czy innym kierunku często nieświadomie skazuje się na pracę w kraju. Weźmy dla przykładu absolwenta studiów prawniczych na polskiej uczelni, który robi aplikację radcowską czy adwokacką. Nie wiem, jakie potem ma szanse na zrobienie kariery w zawodzie, dajmy na to, w Niemczech, ale obawiam się, że znikome (nie orientuję się w temacie i mogę nie mieć racji). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ano, liczy się fakt że ważne na całym globie. W PL spawacz na początku wiele nie zarobi a robota szkodliwa bardzo i łatwo popsuć zdrowie. Nigdy nie narzekałem na wzrok, zeszłego tygodnia robiłem badania do nowej pracy i już był problem ze wzrokiem. Brak widzenia obuocznego czyli praca na wysokości nie da rady. Prawdopodobnie oko uszkodzone nadmiarem UV np. od spawania. :icon_evil: Teraz czeka mnie maraton po gabinetach okulistycznych i szklany ekran na nosie. Jakby nie patrzeć +10 do IQ z okularami na twarzy. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Na razie spawaj gmole, naprawiaj ludziom stelaże pod kufry, dorabiaj centralne podstawki - ceny oryginałów są chore, wiec niejeden się skusi :-)A co do ram, to będziesz doskonale wiedział jak naprawić uszkodzoną ramę zabytkowej maszyny, którą trzeba uratować. Powodzenia :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi