J.Pastor Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Siemanko! Fajny pomysł i trasa :buttrock: też lubię samotnie wyskoczyć w piątek po fajki do sklepu, po drodze zaliczyć kilka europejskich miejscówek i wrócić w poniedziałek rano :bigrazz: pozdro, pastor. Dobry pomysł z tym nagrywaniem, też już się dorobiłem sprzętu, uchwytu i ładowania na moto i będe więcej filmował! Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Gratuluję ! Marzenia są po to by je realizować - cieszę się, że Ci się udało :buttrock: Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) Pełen szacun... mi się do Tesco nie chce jechać samemu a co dopiero 8,3 tys. kilometrów. Super, że udało Ci się to zrealizować :notworthy: :notworthy: :notworthy: Życzę dalszych sukcesów :flesje: @editCo Cie skłoniło do takiej wyprawy w pojedynkę? Wyzwanie czy zwyczajna radość z jazdy i chęć zwiedzenia czegoś "innego" ? :flesje: Edytowane 11 Października 2011 przez rexar Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 I o to chodzi gratuluję wyprawy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLA42 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Fajna traska coś takiego chodzi mi po głowie tylko muszę popracować troszkę nad wydechami :mad: . Narobiłeś mi smaka :crossy: A co planujesz w przyszłym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Szacunek ! Bałbym się sam jechać w taką trasę, ale z chęcią bym pojechał ! :) A jak ogólnie ludzie, policja w krajach ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Bravo super trasa , tak trzymać :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmino Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Super film, kiedyś też pojadę na południe, bo dotąd tylko na wschód i północ mnie ciągnęło. Życzę też nowych podróży Cytuj http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Świetna podróż , fantastyczny film :notworthy: Gratulacje. Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jaką miałeś średnią przelotową tak +/- ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 ...fajnie poklejony materiał ...tylko mógłby być ciut krótszy ....tak 5 min. byłoby optymalne ;-) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 fajna przygoda, fajny blog, filmik super, fajnie spędzone przeze mnie 0,5h. gratulacje i dzięki! Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satriael Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Brawo! świetny materiał, Brawo również za odwagę.samemu w taką podróż. Pozdrawiam Cytuj 2008r- Chorwacja 3900km / 2011r- Bułgaria 4500km2012r- Alpy i Wenecja 3200km / 2013r- Istria 2600km2014r- Albania 5000km / 2015r- Montenegro 3500km2016r- Rumunia 3000km http://www.motoholik.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premo23 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Jeszcze jakbys podal tytul 2 utworu ze sciezki dzwiekowej bylbym wniebowziety :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedzio! Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 1.Nightwish - Amaranth2.Within Temptation - Running up that hill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi