mp1985 Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 witam rozerwałem przednią oponkę w sprzęcie i potrzebuję jakąś "tymczasową" na dokończenie sezonu i żeby moto z podnośnika zdjąć, czyli jakiś zjechany ale nie przebity przód który sobie i tak na wiosnę wymienię w komplecie z tyłem jedyne wymagania nie łatana, bez bąblistan bieżnika obojętny może być slick Smile w zamian mogę zaoferować 0,7 czystej Winkjak by ktoś z wawy poratował będę wdzięczny pozdr ---------ps wiem ze miejsce nie do końca odpowiednie ale tu bywa więcej osób ze stolicy może ktoś akurat ma starego kapcia w garażu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Jimi11 ma slicka. Jest ogloszenie w dziale Oddam. Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
tostek Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 (edited) Teraz juz wiem żeby nie oddawac starej gumy po wymianie.. Edited October 5, 2011 by tostek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimi11 Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Jimi11 ma slicka. Jest ogloszenie w dziale Oddam. Limo - ja to mam wrazenie ze to ogloszenie jest dla innych niewidoczne :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Bo nikt tam nie zagląda :D Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts