mp1985 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 witam rozerwałem przednią oponkę w sprzęcie i potrzebuję jakąś "tymczasową" na dokończenie sezonu i żeby moto z podnośnika zdjąć, czyli jakiś zjechany ale nie przebity przód który sobie i tak na wiosnę wymienię w komplecie z tyłem jedyne wymagania nie łatana, bez bąblistan bieżnika obojętny może być slick Smile w zamian mogę zaoferować 0,7 czystej Winkjak by ktoś z wawy poratował będę wdzięczny pozdr ---------ps wiem ze miejsce nie do końca odpowiednie ale tu bywa więcej osób ze stolicy może ktoś akurat ma starego kapcia w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Jimi11 ma slicka. Jest ogloszenie w dziale Oddam. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Teraz juz wiem żeby nie oddawac starej gumy po wymianie.. Edytowane 5 Października 2011 przez tostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Jimi11 ma slicka. Jest ogloszenie w dziale Oddam. Limo - ja to mam wrazenie ze to ogloszenie jest dla innych niewidoczne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Bo nikt tam nie zagląda :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi