organo Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 https://picasaweb.google.com/104009717194375451980/9Wrzesnia2012TorLublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 O kurczę, Organo - jesteś szybszy niż wiatr :biggrin:!Dzięki - jestem na kilku fotkach. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagmi Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 https://picasaweb.google.com/117634424209569818312/20120909?authkey=Gv1sRgCMfjg_iW4aH_tAE# Zdjęcia od Artura ;) Cytuj Mtx 125R - Cb 500 - Cbr 600- VTR1000F- VTR 1000 Sp1http://www.bikepics.com/members/dagmara/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jeżeli odkopuję temat to z góry przepraszam, ale nie umiem znaleźć. Gdzieś chyba czytałem o patentach na mierzenie czasu w Lublinerringu za pomocą telefonu i jakiejś czarodziejskiej aplikacji. Czy ktoś coś może mi na ten temat powiedzieć? Albo choćby zjechać z góry na dół że nie umiem szukać i podać jakiś link. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 racechrono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Dzięki. Poczytałem trochę i widzę, że najprościej będzie postawić człowieka ze stoperem. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Hehe, z tego co wiem od użytkowników, to bardzo sobie chwalą te aplikacje mobilne z lap timerem. Warto mieć jedynie dobry zewnętrzny czujnik GPS na Bluetooth, żeby mieć dużą częstotliwość odświeżania pozycji GPS. Jakiś prosty smart phone Nokia z Symbianem, wspomniany czujnik i podobno RaceChrono śmiga jak ta lala. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Przymierzałem się do powyższego zestawu. Jeśli chodzi wyłącznie o pomiar czasu okrążenia (bez głębszych analiz), to bym to olał. Przy obecnych cenach najprostszych laptimerów (~200 PLN), IMO nie warto się bawić w lepienie takiego czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Najlepiej skwitował to Marek Szkopek w bieżącym numerze Motormanii, w teście jego Recyklowej R6: "W tym motocyklu nie ma lap timera, bo sam wiem, kiedy jadę szybko" :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 a tak z ciekawości, jakie czasy kręcicie na lublinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No właśnie. Jakby to powiedział M. Szkopek jeździmy szybko ;)Bez pomiaru czasu to lipa. Trzeba coś sklecić. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 no tak domyślałem sie błyskotliwej odpowiedzi Yubego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Mam wszystkie motocyklowe ubranka tylko niestety ni jak nie można tego nazwać kombinezonem. Wpuszcza mnie na tor lublin jak bym tam podjechał w sobotę? Szukałem na stronie toru lublin ale nie znalazłem takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Yuby, będziesz całą sobotę czy na jednaj sesji? Bo tak się zastanawiam żeby jechać. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja jeśli nie będzie padało planuje jechać w sobotę z Wawy. Jestem dziewicą torową. Czas to zmienić! Sesje wybieram chyba drugą. Jak by ktoś chciał polecieć razem to było by miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi