qba Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Imo sprawa jest przegrana od dnia podpisania sprzedaży, i teraz nic nie da się zrobić bo teren jest w rękach prywatnych. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThomasGP Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Połóżcie się na asfalt, to może nie zasypią ;) Cytuj Wyścigi motocyklowe - www.motosp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Cholera, a myślałem że uda mi się spotkać chociaż raz panią Piórko na kartingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Tyle razy byłam....przegapiłeś😉. Ale Zawsze pozostaje Radom😃. Edytowane 30 Listopada 2013 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 zgoda.Najwyżej Cię w nieporęcie kiedyś dorwę. Bo mijałem już kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Spoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 niwy, a ty masz światła awaryjne u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Do dziękowania mam wystarczą mi łapy. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Czytałem to, paranoja. Właściwie to nie zdziwiłbym się, jakby osoby odpowiedzialne za ten 'klip" nie wiedziały o likwidacji tego obiektu. Bo chyba nie byliby tacy głupi i nie myśleliby, ze obejdzie się to bez echa. Choć z drugiej strony u urzedasów wszystkiego można się spodziewać. Prowadze wlasną dzialalność i niestety mam częstą przyjemność obcowania z nimi. Człowiek zapierd*la równiez na nich, ale oni tego nie dostrzegają a czesto zadarza się, że widzą w swoim petencie "oszusta".Temat rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Marszałek województwa lubelskiego reprezentujący partię chłopską, niejaki pan Krzysztof Hetman w ten sposób odniósł się do sprawy...cytuję za Kurierem Lubelskim:"Nie można na ten spot patrzeć przez pryzmat kawałka asfaltu, który został pokazany w ułamku sekundy". Drogi ten kawałek asfaltu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Taa, strasznie głośno się o tym zrobiło w sieci, ale może taki rozgłos się przyda akurat tej sprawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Teraz pora na filmiki żałobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 No jasne,najprościej było by Lublin zaorać i gwożdzi nasadzić a im dalej na wschód od Lubina tym więcej rezerwatów i zakazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 ale jak to? Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Będzie otwarty :) Edytowane 28 Marca 2014 przez kiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi