Dagmi Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Teraz może być sporo osób, ale podział na grupy jest ok. Ja jak tylko się pogoda nieco poprawi to się wybieram. Cytuj Mtx 125R - Cb 500 - Cbr 600- VTR1000F- VTR 1000 Sp1http://www.bikepics.com/members/dagmara/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ja jadę, najwyżej wrócę-jak pogoda nie dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ma ktoś może miejsce na przyczepce? Jak mnie ktoś zabierze to dorzucam się do paliwa rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Widze Michalski że jedziesz jutro na Lublin. Zazdroszcze.Szykuj czas na następną środę na Radom. Najprawdopodobniej będzie mój kumpel na Gixie 750. http://www.moto-sekcja.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=40&Itemid=49 Panowie wyjaśnijcie mi o co chodzi z tymi opłatami? Czy w środy jeżdżą tylko „zrzeszeni” czy co? Kiedy tam można pojeździć bo się zgubiłem. Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Widze Michalski że jedziesz jutro na Lublin. Zazdroszcze.Szykuj czas na następną środę na Radom. Z tą następną środą będzie ciężko, ale pracuje nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Z tą następną środą będzie ciężko, ale pracuje nad tym. To pracuj bo samemu lipa jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e3dx Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jak jest z jazdą np w tą niedziele ? Wytłumaczy mi ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e3dx Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ok dzięki o taką odpowiedź mi chodziło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ktos planuje wypad na ten weekend 8-9.09? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja , nie wiem czy będziesz zadowolony :) Niedziela o ile pogoda będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja również się wybieram. Na kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) hm, chętny ktoś na przyczepę z wawy? Mam na dwa moto wiec jedno miejsce wolne.Też preferuje nd. Edytowane 6 Września 2012 przez tostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja się piszę na przyczepkę jeśli będzie pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 mam miejsce na pace auta moto +osoba ktoś chetny ? tel 669 970169koles mi sie wykruszył wiec tak na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi