Enduras Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Ale buggy się zabardzo w teren nie nadaje:/ chyba że do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 buggy są najlepsze na szerokie szutrowe drogi, albo na duże łąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 jeździłem buggym po lotnisku kiedyś a potem w okolicach rzeki.po łące to pełen ogień :twisted: lata to jak rakieta i można fajne boczki kręcić, fajnie też się jeździ po plaży piaszczystej , natomiast w teren, do lasu czy gdziekolwiek to się absolutnie nie nadaje. quadem za to można i w lesie i na plaży i w zimie i w lecie, nie jest natomiast tak szybki i zwrotny jak moto,no i nie maDWA W DÓŁ, NOGA W GLEBE, I OGIEŃ :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORS Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Po pierwsze to --> www.atvpolska.pl --> forum, i tam pytania odnośnie quadów. Po drugie adam jeździłeś kiedykolwiek quadem ?? Jak nie, to sie wogule nie odzywaj. Twoja wypowiedź jest żenująca.... bez komentarza Obejrzyj sobie jakis filmik z zawodów quadowych. Zobaczysz ze oni latają tam dwa razy wyżej, i dalej od ciebie, a w lekkim terenie to ty sie możesz bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ale wyszukałeś temat (rok 2004) :banghead: ;) :flesje: ;) :biggrin: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 No dobra już go o tym nie informujcie bo już jeden z modów usunoł takiego posta!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Jak nie, to sie wogule nie odzywaj. Twoja wypowiedź jest żenująca.... bez komentarzaLedwo wszedł na forum, a już wywody daje na forum do kolegi Adama,uspokój się chłopcze ! ! ! ,no tak 13 lat nie ma co się dziwić ;) :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Po pierwsze to --> www.atvpolska.pl --> forum, i tam pytania odnośnie quadów. Po drugie adam jeździłeś kiedykolwiek quadem ?? Jak nie, to sie wogule nie odzywaj. Twoja wypowiedź jest żenująca.... bez komentarza popieram pojecia nie masz w jaki sposob mozna szalec quadem rowniez bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ehhhh ... dziwne teorie i spostrzeżenia! dziś miałem okazje pojeździć Yamahą Raptor, zabawka niesamowita! Co jak co moto jest super ale nie mozn zapomnieć że quadem mozna śmigać cały rok ... i to w sumie wszędzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 tak ale quadem nie wjedziesz tam gdzie moto :flesje: moim zdaniem qad to takie nie wiadomo co ni to samochód terenowy ni to cross ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Witam!Mialem okazje dzisiaj sie przejechac na quadzie Yamahy 400ccm (model to kodak chyba-odpowiednik grizzly).I powiem,ze mnie to wogole nie cieszy :biggrin: Takie "ciele",3eba strasznie uwazac na nierówności w terenie,duzo przechylania sie.Ogólnie ochyda <blee> Moze i jest to fajny model do przepraw jakiś rzecznych czy blotnych..albo jakies podjazdy:)Ale to nie dla mnie :clap: :biggrin:pozdro Edytowane 16 Lipca 2006 przez ptasiorr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) QUad jest fajny od czasu do czasu zeby byla jakas odmiennosc, ale na codzien niewyobrazam sobie zeby zastapil miejsce motocykla :biggrin: . A ze "ciele" to sie nie zgodze, bo to brzmi jakby jazda na quadzie byla nudna, a sam pojazd nie mial buta. Osobiscie po rundzie Raptorkiem 660 bylem zadowolony jezeli chodzi o moc :wink: Wypowiedz kolegi MORS'a to jakas pomylka... Quadem mozna skakac 2 razy wyzej? Smiech na sali... Na jakim torze bym nie byl w MP to bedzie hopa na ktorej quad nie doleci, natomiast motocykl jak najbardziej. A ze Adas sie nie zna to wiadomo :icon_biggrin: . Mial tylko model Husqvarny w skali 1:20 a quada pokazywal mu tata 2 razy na zdjeciu :icon_mrgreen: Edytowane 16 Lipca 2006 przez enduroguy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) drogi i tak na prawde quad do niczego sie nie nadaje. na torze quadem nie poszalejesz, do skakania sie słabo nadają. ogólnie sie trudno na tym jeździ na zakrętach i kiepsko sie prowadzi z racji że nie ma dyferencjału. owszem nadaje sie do zabawy w lekkim terenie ale motocykl ma nieporównywaklnie większe możliwosci niz quad. Mylisz sie. Przejedz sie motocyklem i quadem w grzaskim terenie albo w kopnym piachu lub sniegu. Lepiej poradzi sobie quad niz motocykl solo. No a jesli trudno sie dla Ciebie jezdzi quadem to ciekawe co bys powiedzial po jezdzie radzieckim zaprzegiem z wozkiem bocznym... Nie napisze tego w dziale co kupic i jak czy jak to tam leci bo tam malo osob zaglada :wink:)). Mam pytanie ile kosztuje najtanszy quad ? :icon_biggrin: Masz juz prawojazdy kat B lub B1 ? Wiekszosc kladow jest zarejestrowane na takich samych zasadach jak samochody, czyli potrzebujesz prawko na samochod. Chyba ze quad ma pojemnosc do 50ccm. Edytowane 16 Lipca 2006 przez Storm007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORS Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Pomyk! Co za róźnica czy mam 2000 postów czy 20 ? Myślisz ze nie mam co robić tylko siedzieć na tym forum i spamować ? Przychodze tutaj jak chce się czegoś dowiedzieć, a nie siedze i gapie sie w ten monitor. Co do PAWŁA--B ja nie wiem jak można sie szaleć quadem czy adam ? NIe rozumiem. Po pierwsze trzeba odróżnic dwa rodzaje quadów: utility/przeprawowe i wyczynowe. Enduroguy.. w polsce atv nie jest tak znane jak cross/enudro. Pojedz sobie az granice to zobaczysz jak sie na quadach śmiga. P.s nie mam 13 tylko "prawie" 15 :wink: Edytowane 16 Lipca 2006 przez MORS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 A ze "ciele" to sie nie zgodze, bo to brzmi jakby jazda na quadzie byla nudna, a sam pojazd nie mial buta. Osobiscie po rundzie Raptorkiem 660 bylem zadowolony jezeli chodzi o moc Pisałem o modelu Kodiak-odpowiedniku Gryzli..to jest taki wlasnie przeprawowy!Za tydzien bedzie u nas Raptor 600 to sie zobaczy-ale raptorek to co innego bo to wyczyn :wink: JA STANOWCZO WOLE MOTO!! :icon_biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi