qurim Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jak ci cofanie na placu wychodzi? :icon_mrgreen: Cofanko po łuku jest luzik. Pół obrotu kiery, za chwilę znowu pół, prostowanie za winklem i święta prosta do słupków. Za dużo lusterek jest w aucie, środkowe na szybie całkiem nieprzydatne. W moto tego nie było, w aucie też nie musi być. :icon_mrgreen: Mnie w oko wpadł Kadecik dziś, zagazowany oczywiście. Gość chce się go pozbyć bo przeszkadza, a zdrowy nawet jest. Prawka jeszcze nie mam, ale jak ładny Kadecior się nawinie to może go już przygarnę, zamiast potem szukać od nowa. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 środkowe na szybie całkiem nieprzydatne przydatne, można dojrzeć ukrytą kamerę :bigrazz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 O Kadecie nadal mało wiem, czyli jeszcze nie stoi u mnie. Ale dziś spotkałem kolegę, tego fanatyka Kadettów i mówi że ma ładną i zdrową Astrę I w dobrej cenie jak dla mnie. Podobno wycykana i zdrowa, sam ją robił dla kogoś z rodziny ale wróciła do niego bo tamtej osobie auto było "nie na rękę". Zaś na dniach skoczę rzucić okiem na nią. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technotop Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 astra, moj pierwszy samochod '93 1.4, fajne wspomnienia, mialem 19 lat, nauczylem sie zmieniac rozrzad, docierac zawory - to byly czasy ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 astra, moj pierwszy samochod '93 1.4, fajne wspomnienia, mialem 19 lat, nauczylem sie zmieniac rozrzad, docierac zawory - to byly czasy ))) wow! :icon_eek: że tak powiem.. niezłe wspomnienia!... Ja tam tylko dwa razy koło na poboczu zmieniałem... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Moim samochodem też była astra 1.6 8V rocznik 93:) trzydrzwiowa, niebieska... z wyposażenia miała wspomaganie;) Ale Pomijając to, że rdza ją żarła, to niezawodne auto, wygodne, ale tez kiepska trakcja :) Mile wspominam ;) Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi