dyrmaz Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Witam, chcialem was ostrzec przed oszustem!zdemaskowalem go jak chcial mi sprzedac tarcze hamulcowe bo akurat szukam. Podaje sie za Michał Wójcik Biernacka 6/14 40-362 Białystoka oto jego nr konta 11114020040000310270274320 wystarczy wpisac ten numer w google i juz wiesz czym skurw...el smierdzi!!!!!! jakbym go dorwal to zaj...bał chyba na smierc!!!Na kazdym prawie forum o nim glosno! Miej sie szmato na bacznosci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 koleś na prawdę wszechstronne zainteresowania ma :icon_biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Września 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Po diabła dublujesz tematy i robisz ludziom robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Po diabła dublujesz tematy i robisz ludziom robotę?sorki, wydalo mi sie to na tyle wazne bo koles dziala wlasnie teraz , dzisiaj z nim gadalem na gg. A jego nick z tego wlasnie forum to Stritooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakija Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 taaaa... o mało co mi czegoś nie wcisnął... :icon_twisted: Cytuj ze mn a jak z dzieckiem - za rękę i do baru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 O cholera :icon_biggrin: :icon_biggrin: Ten gość ma naprawde wszechstronne zainteresowania. Od wędkarstwa po optyke.:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Cytat z innego forum:zależy mi nia tym bo muszę oddać dziś pieniądze sąsiadce a mam limit dzienny A to dobre :D Koleś nawet interesuje się nurkowaniem. Kroi na wszystkim co się da :notworthy: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 chyba mu wysle kase na lewatywe moze mu pomoże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ciekawe czy z tego można żyć - w tym kraju pewnie tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ciekawe czy z tego można żyć - w tym kraju pewnie tak :D Mozna, i to dobrze, zwlaszcza jak sie ma do czynienia z pokrojem ludzi ktorzy olewaja sprawe, bo co sie bede po policjach i sadach szwedal, tak sie swojej kasy nie odzyska a to tylko stowa byla ! :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Endriu , nie powinno cie to dziwic , wkońcu wyciągnąłeś jedynie słuszny wniosek i spierdoliłes do niecowni :icon_biggrin: Z drugiej strony - jak za telefon na pogotowie z tramwaju , bo kogoś rzeczywiście telepie , można dostac groźby o konsekwencjach ze sie nie zrobiło afery i nie zatrzymało składu , to przestaje sie mieć ochote na jakąkolwiek pomoc czy działanie. Założe sie że ta pipa czy ten pizduś na pogotowi dalej pracuje i ma sie dobrze , a powinni chu*a (pizde) wyj**ać , tak dla społecznego przykładu , niech zapierala na kasie w biedronce . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHLrider Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Stritooo od ponad 2 tyg. próbował wyłudzic odemnie kase, próbujac mi sprzedac gmole do bmw, nie chciał wysłac zadnych zdjec przedmiotu odrazu wydawało sie podejrzane czy wogole ma te gmole. Proponowałem mu ze odbiore osobiscie to wykrecał sie na wszelkie mozliwe sposoby ze nie bedzie go w domu lub ze pracuje. Dobrze ze pojawił sie ten temat na forum teraz nie mam zadnych watpliwosci ze to oszust. Cytuj Live To Ride, Ride To Live Motocykle to nie wszystko ale bez Nich wszystko jest Niczym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Września 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 To pewne z tym nickiem - Stritooo na FM? Jeśli tak - założę bana porządnego, ale konta nie skasuję - będą adresy IP dla policji i prokuratury. Osoby, które mohgą potrwierdzić fakt próby wyłudzenia proszę o informachję na PW, wówczas podejmiemy odpowiednie działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakija Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 u mnie podobnie jak pisze SHLrider... zdjęcia bardzo kiepskiej jakości, drugiego nie chciał przesłać, bo w ogóle to nie ma czasu jechać zrobić zdjęcie 30km na działkę... a za pobraniem oczywiście nie da rady, bo na pewno nie odbiorę :icon_razz: ...a przy okazji pozdrawiam sąsiada Dominika, też jestem z Łazarza ;) Cytuj ze mn a jak z dzieckiem - za rękę i do baru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Na forum.motox.pl Stritooo czy jak mu tam oszukał tez conajmniej jedną osobe - nick seteman Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi