Guzik Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 za 3900 mam Astre I z LPG;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 racja dresowoz odpada - nie stac mnie na utrzymanie tego cuda mimo ze jak lata, to lata zajebiscie :D seicento za male , musi miec 4/5 drzwi - buda wielkosciowo podobna do Golfa , Astry , P 306 Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 musi miec 4/5 drzwi - buda wielkosciowo podobna do Golfa , Astry , P 306No i tu szukaj :biggrin: Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 racja dresowoz odpada - nie stac mnie na utrzymanie tego cuda mimo ze jak lata, to lata zajebiscie :D seicento za male , musi miec 4/5 drzwi - buda wielkosciowo podobna do Golfa , Astry , P 306ja mam butle w kolea kolo w pokrowcupotrzebujesz bagaznika? bierzesz kolo do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 a pasażerów na dach :D i zima w gory :D mysle o P306 , brzydkie toto , ale w kombi nawet nawet :D , ale najpredzej zapatruje sie na Xare w 2.0 HDI , chyba ze Audi trafie ladna. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 a pasażerów na dach :D i zima w gory :D mysle o P306 , brzydkie toto , ale w kombi nawet nawet :D , ale najpredzej zapatruje sie na Xare w 2.0 HDI , chyba ze Audi trafie ladna.To po co pytasz?Wykluczyłeś niemal wszystko oprócz audi i francuzów ,to se któreś z nich kup i nie zawracaj gitary.Sorry za taki wpis ale trochę irytują mnie zapytania typu "co mam kupić ale nie proponujcie niczego oprócz vw i audi" :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 nowe auta nie mają zapasu tylko kompresorek i butelkę z klejem, koło jest jako dodatkowe wyposażenie :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 To po co pytasz?Wykluczyłeś niemal wszystko oprócz audi i francuzów ,to se któreś z nich kup i nie zawracaj gitary.Sorry za taki wpis ale trochę irytują mnie zapytania typu "co mam kupić ale nie proponujcie niczego oprócz vw i audi" :/ zadalem tez pytanie o japoncach - zupelnie nie znam tych aut co do tych opli , fiatow , skosnych w druga strone - kolega prowadzi swoj wlasny warsztat elektro-mechaniczny i gdyby nie owe marki umarl by z glodu...co dziwne audi i Francuzow tam nie widuje , a jak sa to raczej na pierdoly typu zamki czy naglosnienie. Powtarza ze skoda robiona jest z odpadkow po VW , a seat z odpadkow po skodzie :D Octavi nie kupie za ta kase. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straycat Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Co to są odpadki po VW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 jak by to ujac materialy 2 kategorii Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straycat Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 a vw to pewnie odpady po audi? skoda sa rownie niezawodne jak vw, co potwierdzaja rankingi niezawodnosci, a ja nie widze sensu zeby przeplacac za znaczek marki Hitlera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 skoda sa rownie niezawodne jak vwChciałeś pewnie napisać "rownie zawodne co VW" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 seicento za male , musi miec 4/5 drzwi Chcesz to Ci Tico sprzedam. 2500 i Twoje :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straycat Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Chciałeś pewnie napisać "rownie zawodne co VW" :icon_mrgreen: hehe, coś w tym jest :P ale jednak starsze egzemplarze 1.9 tdi niesmiertelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 myślisz o p 306 w kombi, ja mam to - się wypowiem :) Samochód jest z rocznika 98, bezwypadkowy, co u nas rzadkość, więc blacha jest w super stanie (poza podłużnicami, które nie są w ocynku - nie wiem jak o ni to wykombinowali ;) ). Auto z silnikiem 16 8v, zagazowane pali na trasie 7.5-10l (to pierwsze to przy emeryckiej jeździe, drugie to ciśniecie prawie non stop autostradami z v 140 kmh)i jakieś 11-13 w mieście. Auto u mnie praktycznie bezawaryjne, mechanicznie nic się z nim nie dzieje, mam ponad 245tys przejechane, w tym 40tys moje. Miało remont zawieszenia przy 200 tys, i do tej pory w zawiechę nie poszło ani zł, co przy jeździe po Wrocławiu nie jest takie oczywiste :). Bagażnik masz dość duży, podłoga składa sie na płasko, samochód w środku jest wielkości audi a6 - mimo że z zew. nie wygląda. Standardowa przypadłość, to rozpinające się kostki poduszek pod siedzeniem, padająca tylna wycieraczka (ja swoją zabiłem w zimę, jak śnieg odgarniała) i wiecznie ufajdany silnik - ale to przy nim normalne. Moim zdaniem jak za te pieniądze, za które można go wyrwać, samochód jest godny polecenia, tym bardziej że jest nieporównywalnie wygodniejszy od niemców z tamtego okresu, z reszta jak jeździsz F to wiesz o czym mowa. Dość wysokie są ceny niektórych części zamiennych - bo model raczej u nas rzadki - w przypadku mojego rocznika np piastołożyska do kół tylnych, które są praktycznie nie do dostania (od 99 były mocowane piasty z wyjmowanymi łożyskami). Ogólnie miałem się go pozbywać, ale zdobył sobie tyle mojej sympatii, że jeszcze z 20-30tys zostanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi