przemek96 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Ja zanabyłem u maarpa, ale jeszcze nie zmieniłem. Tamte muszę dokończyć. Nie wiem czy klocki się różnią do poszczególnych modeli, podejrzewam że nie (chyba że zacisk 8 tłoczkowy) Edytowane 24 Lutego 2013 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 W XB12XT zacisk 8-tłoczkowy nie był instalowany fabrycznie.A co do klocków to szczerze mówiąc mnie pasowały każde Nissiny, Brembo, Lukas... Ceny i jakość zbliżone. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 To zdecyduje się na EBS-y: Front FA345HHRear FA140HH Zobaczę jak będą się sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keeldulf Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Cześć wracam do tematu opon, jako ze definitywnie czeka mnie zmiana w ciagu najblizszych 2 miesiecy ;-)Czy ma ktos doswiadczenia z michelin pilot road lub pilot power 2ct na buellach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi