Z3US Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Filmik był kręcony w pierwszych dniach jazd próbnych, tak więc kiedy chłopak miał sie nauczyć ? Musieli sie z filmikiem pośpieszyć bo w końcu niewiadomo czy ta hybryda wytrzyma do nastęonego dnia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsk Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 No może i tak [ Dopisane: 04-03-2006, 16:14 ]Moja motorynka juz jeździ ponad pół roku i jest ok [ Dopisane: 10-03-2006, 08:10 ]Macie coś nowego?? Jakieś filmy albo zdjęcia przerobonych motorynek albo coś o tym simsonku ETZ 150?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysss123 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja tez robie teraz wlasnie takiego simka :D nie miałem juz siły na oryginalny silnik :icon_mrgreen: a ze udalo sie za 2 stówki wyrwac dobry silnik od MZtki to kupilem :notworthy: na nastepny weekend powinno juz jezdzic :notworthy: narazie silnik stoi zamontowany w ramie,musze gaznik zamontowac(musze pociac schowek bo nie wejdzie) zaplon zrobić,tłumik jakos zamontowac i łańcuch przedłużyć bo oryginalny jest za krótki :D macie jakies pytania to piszcie pozdroo600 :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nie przedluzaj lancucha tylko zrob tak aby zamontowac nowy i grubszy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysss123 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 łańcuch mam od wuja (nie uzywany byl zakonserwowany i zawiniety we folie) jest od wski albo od czegos nie wiem ale pasuje i jest grubszy wiec go przedluze i bedzie dobrze-zreszta po zakupie silnika niezbyt mnie stac na nowy :D teraz obiadek i do garażu :icon_exclaim: pozdroo600 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 hm. ja bym zamiast do simka wrzucił ten silnik do charta, rama w nim jest nie do zdarcia, i chyba nawet mocniejsza niż w etz, z resorami tez nie było by problemu. :banghead: :banghead: :crossy: :P Gdzie znaleść zdjecia tego simaka przerobionego???? bo te z forum jakos sie nie otwierają.. :/ moze ktoś jak ma coś takiego, to prześle mi na maila??? [email protected] z góry dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 czlowieku zrob na simsonie 20metrow to bedziesz dobry sam posiadam simsona ale z orginalna jednostka i mam problemy z jazda na jednym kole poniewarz brakuje mi mocy i daleko nie przejade daleko (raz mi sie udalo okolo 18m przejechac) ale gdbym mial taki silniczek w swoim simsonie to napewno bym sie uczyl i dalsze dystanse osiagal.zawieszenie jest tez nie najlepsze ja akurat mam amorki od etz i jest troszke twardszy ale musze je zregenerowac poniewarz dla mnie sa jeszcze zamiekkie i trudno sie jezdzi lub mysle zeby wsadzic od jawy 350 i cos z nimi pokombinowacjeszcze jedno do zawieszenia jak jade na 1 biegu wbije 2 i jade we 2 to mnie podrzuca na kolo jak toroszke agresywnie sie da gazu. Wiec ten silnik od etz 150 to musi na kazdym biegu wbijac na kolo sam chcialem zalozyc taki silnik w swoim simsonie moge dostac go za marne pieniadze ale dojezdzamnim do szkoly a czesto mnie kontroluja :cool: i nie moge sobie pozwolic na taki silnik poniewarzto odrazu widac ze silnik jest o wiele wiekszy a policjant sie spyta czemu taki duzy cylinder to co odpowiemzeby bylo lepsze chlodzenie respekt dla ludzi z silnikem od etz w simsonie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 powaga Cie kontrolują? ja policje mijam od roku mniejwiecej codziennie motorkiem i jeszcze mnie nigdy nie zatrzymali. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 jedno do zawieszenia jak jade na 1 biegu wbije 2 i jade we 2 to mnie podrzuca na kolo jak toroszke agresywnie sie da gazusimek idzie z gazu na kolo :banghead: moja ecia na jakims w wzniesieniu jak sie ostro dalo po gazie to troche ja unosilo ale simson??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 no dobrze ale ty samemu jechales a jak we 2 jade to wtedy mnie wbijalo na kolo akurat w tym sezonie mnie jescze nie zlapali ani razu ale w tamty to z 10 razy jak nie samochodem to motorem i kogucik zapraszamy na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Lol po h*j wamtakie moce na jazde na kole??Wszystko poderwiesz jak szarpniesz na pion ;]A jak juz jestes na pionie to wystarczy ci o,5 KM zeby jechac daleko :P Silnikn od ETZ:Pjest dobra sprawa w dlugie trasy i 2 osoby bo oryg silnik faktycznie sie meczy i moze nie dawac rady:Pale do stuntu zupelnie 50cmm wystarczy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 popieram kolegę wyżej...no ale bez przesady...romecikiem cięzko by się na kole jeździło...ale najważniejsze jest wyczucie, wtedy nawet z małą mocą można działać cuda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 popieram kolegę wyżej...no ale bez przesady...romecikiem cięzko by się na kole jeździło...ale najważniejsze jest wyczucie, wtedy nawet z małą mocą można działać cuda :P Romecikiem też można. ;) :icon_eek: Sam mam romecika.. z tym że: charta HEHE I ze stawaniem na koło nie ma problemu. :D A wiecie, że teraz pod marką romet jakieś tajwańskie skutery w polsce sprzedają? ale nawet fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Wiemy, wiemy :icon_eek: Romet MOTORS czy coś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Romet MOTORS czy coś :icon_eek: Dokłdnie. silniki w ich skuterach to niby jak pisze w ofercie: "technologia yamaha" ciekawe co maja na mysli mówiąc "technologia yamaha". w sumie fajne te silniczki podobno mają 3,1 KW mocy, a to już troszke jest jak na seryjnego tajwana.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi