pit Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Miałem hondę która z filtrem MIW wyjechała z fabryki... Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) wedlug mnie moze sie i silnik konczyc gdyz starszy olej bardziej uszczelnial silnik a nowy go wypyl i stracil cisnienie. Sprawdzic wedlug mnie nalezy cisnienie na tlokach jeszcze jest opcja panewek moga juz byc wywalone. zawsze zwiekszenie obrotow przy slabym silniku zwieksza smarowanie i nie stawial bym na filtr ani nic w tym stylu wedlkug mnie jak nic cos z silnikikem A Ty dalej rozsiewasz swoje głupoty z PRLU :icon_biggrin:Nie rób z siebie pośmiewiska. Edytowane 24 Czerwca 2011 przez patrykt7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 O ile dobrze kojarzę Aprilie mają wkłady filtrów. Może odwrotnie założyłeś wkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 A co za różnica jakiej firmy jest filtr,jeśli i tak większość produkują gdzieś w chinach,afryce,meksyku itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 A co za różnica jakiej firmy jest filtr,jeśli i tak większość produkują gdzieś w chinach,afryce,meksyku itp.Chyba jednak jest. Ja to odczułem na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi