Sihaja Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Hmm... ale jesli jest tak dobrze naprawiony, ze prawie jak nówka, to dlaczego nie woła za niego więcej?Uczciwie, ze taniej, ale że aż tyle taniej?No bez jaj... Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Po pierwsze, rama w hornecie jest stalowa i można ją prostować, po drugie cena dobra i może nawet bym go kupił gdybym poszukiwał horneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Tia, rama prostowana przez polskich artystów. Nic tylko okazja. :banghead: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Po pierwsze, rama w hornecie jest stalowa i można ją prostować, po drugie cena dobra i może nawet bym go kupił gdybym poszukiwał horneta.Masz rację http://moto.pl/Motocykle/1,113441,1532357.html?as=3Rama:otwarta, grzbietowa ze stalowego profilu o prostokątnym przekroju Zawsze myślałem, że Hornety mają alu ramy. W tych nowych taka jest. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Tia, rama prostowana przez polskich artystów. Nic tylko okazja. :banghead:Miales kiedys do czynienia ze stalowa rama? Przeczytaj jeszcze raz post jimiego w ktorym pisze o swoim gpz-cie. Ja na xj 600 mialem czolowke z autem, gdzie kolo schowalo sie pod kolektorami i rama tez wytrzymala. Stalowe ramy to DUZO wytrzymalsze konstrukcje niz ramy aluminiowe. A ten hornet mial tylko minimalnie wygiete lagi. Zaloze sie o skrzynke browarow ze rama wytrzymala, pod warunkiem ze nie bylo innych powazniejszych przygod. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miales kiedys do czynienia ze stalowa rama? Przeczytaj jeszcze raz post jimiego w ktorym pisze o swoim gpz-cie. Ja na xj 600 mialem czolowke z autem, gdzie kolo schowalo sie pod kolektorami i rama tez wytrzymala. Stalowe ramy to DUZO wytrzymalsze konstrukcje niz ramy aluminiowe. A ten hornet mial tylko minimalnie wygiete lagi. Zaloze sie o skrzynke browarow ze rama wytrzymala, pod warunkiem ze nie bylo innych powazniejszych przygod.to prawda. Jest dużo cięższa ale ciężko ją roz***** i łatwo prostować. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biscuit Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Bez histerii. Nie napisał, że bezwypadkowy. Cena zdaje się wręcz sugerować ciemną przeszłość. Gdyby ktoś ze sprzedającym pisał lub rozmawiał i wtedy się okazało, że koloryzuje, byłoby za co psy wieszać. Na razie wydaje mi się, że gość jest czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Miales kiedys do czynienia ze stalowa rama? Przeczytaj jeszcze raz post jimiego w ktorym pisze o swoim gpz-cie. Ja na xj 600 mialem czolowke z autem, gdzie kolo schowalo sie pod kolektorami i rama tez wytrzymala. Stalowe ramy to DUZO wytrzymalsze konstrukcje niz ramy aluminiowe. A ten hornet mial tylko minimalnie wygiete lagi. Zaloze sie o skrzynke browarow ze rama wytrzymala, pod warunkiem ze nie bylo innych powazniejszych przygod.A czy ja się czepiam samego prostowania? Obaj dobrze wiemy jak się w polsce naprawia. Jak najtaniej, jak najszybciej. I byle jak. A co do moto to o jego stanie chyba najlepiej świadczy cena. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Na szczęście żyjemy w wolnym kraju. Jak ktoś chce, lubi, lub nie stać go na więcej, to niech sobie jeździ nawet na ramach klejonych, skręcanych, spawanych, drutem wiązanych. W klapkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi