Skocz do zawartości

MajkelPL

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.06.2011 o 13:24, qurim napisał:

To jak? Z Wildka będzie custom budowany teraz? :icon_biggrin:

Tak kombunuje coby go na przodzie springa zrobic :buttrock:

W dniu 5.06.2011 o 18:52, Szuberto napisał:

Słuchy na mieście chodzą, że możesz tanio załatwić karnet do Medicovera... :icon_mrgreen:

Nie karnet, ale jakby ktos potrzebowal gosciowi lomot spuscic to podam na goscia namiary :icon_mrgreen:

W dniu 5.06.2011 o 22:58, Limo napisał:

Ty mylisz poczucie humoru z szyderą.

Limo - taka jest specyfika zarowno Kłoda jak i moja wiec ... wrzucac na looz :buttrock:

ISRA: 27062
SREU: 614

W dniu 5.06.2011 o 18:54, klaudiusz napisał:

Kitka ..... ucz się może poczucia humoru od samego poszkodowanego :D Będzie Ci lepiej w życiu i weselej :D

Ja to się nie muszę niczego uczyć i bardzo proszę daruj sobie te głupie jakieś teksty bo trochę nie wypada i nie miejsce.....

I może Ty zacznij się uczuć kiedy można pożartować, a kiedy nie wypada :banghead:

Nie prawdasz ?

Szkoda, że nie wpadłeś do Majkiego do szpitala, to raczej nie miał byś ochoty na głupie żarty .

I jak byś go zobaczył to nie wiem jak by było z tym Twoim poczuciem humoru.

A tak na marginesie to z Majkelem znamy się nie tylko z FM Kolego i nie wszyscy tak jak Ty do tego podchodzą " z humorem" :sad:

I jeszcze raz powiem :

Masz głupie żarty :banghead:

----------------------------------

:crossy:

Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy..................

W dniu 6.06.2011 o 10:17, majkelpl napisał:

Limo - taka jest specyfika zarowno Kłoda jak i moja wiec ... wrzucac na looz :buttrock:

Ja to troche inaczej widze. Wszyscy po Tobie jada jak po lysej kobyle, zwlaszcza w "laskach", a Ty to na klate przyjmujesz, i szacun za to. Ale jesli Tobie to nie przeszkadza to spoko :). Najwazniejsze zebys sam sie w tym towarzystwie dobrze czul.

Wracaj do zdrowia.

Why... So... Serious

Kitka cieszę się że znasz Majkela poza Forum .... też miałem okazje z nim się widzieć kilka razy, szczerze życzyłem i życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia a swoje wywody zachowaj dla wnuków i dzieci swoich :D

Całuję

W dniu 6.06.2011 o 13:38, Limo napisał:

Ja to troche inaczej widze. Wszyscy po Tobie jada jak po lysej kobyle, zwlaszcza w "laskach", a Ty to na klate przyjmujesz, i szacun za to. Ale jesli Tobie to nie przeszkadza to spoko :).

Mam na to wyj**ane :icon_mrgreen:

Przejmowac sie kazdym tekstem pisanym na tym forum i to jeszcze w konkretnych dzialach, nie chce mi sie.

Ci co mnie znaja wiedza jaki jestem a reszta ..... " niech gdaja " :icon_twisted:

ISRA: 27062
SREU: 614

W dniu 6.06.2011 o 13:38, Limo napisał:

Ja to troche inaczej widze. Wszyscy po Tobie jada jak po lysej kobyle, zwlaszcza w "laskach", a Ty to na klate przyjmujesz, i szacun za to. Ale jesli Tobie to nie przeszkadza to spoko :). Najwazniejsze zebys sam sie w tym towarzystwie dobrze czul.

Wracaj do zdrowia.

Jak będziesz umiał gołymi rękami połamać latarnię to Cię taki spokój nie będzie dziwił.

W dniu 7.06.2011 o 15:20, majkelpl napisał:

A juz coraz lepiej, dziekuje :icon_biggrin:

to dobrze, i byle tak dalej Majki

"... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... "

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...