Kefir/1989 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 szatanica weekend się zbliża według prognozy pogoda ma być więc możemy gdzieś polatać, te prędkości przelotowe nie są mi straszne, powinienem dać rady :icon_biggrin: pozdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globe11 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 ja bym gdzieś ruszył tyłek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja też bym się ruszył ale pogoda za oknem nie nastraja zbytnio :| Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globe11 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 cały tydzień pracy by coś na weekend porobić i pogoda się psuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Od środy ma być piknie ;) i przyszły weekend cały słoneczny będzie trzeba nadrobić Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Koleżanka was olała, Panowie. Chyba będziecie musieli zrobić sobie męską wyprawę :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Qrva, problem wsiąść na sprzęta i gdzieś wybyć?Przecież cel podróży to tylko pretekst, liczy się sama podróż, a nie miejsce, do którego się jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globe11 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Koleżanka was olała, Panowie. Tutaj nie chodziło o koleżankę, ale o temat :) też się nudziłem :( Qrva, problem wsiąść na sprzęta i gdzieś wybyć?\ a tego akurat nie rozumiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 a tego akurat nie rozumiem :( Nic nie szkodzi. Nie ma takiego obowiązku. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Przecież cel podróży to tylko pretekst, liczy się sama podróż, a nie miejsce, do którego się jedzie. No i jeszcze dodaj .... Z kim sie pojedzie :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globe11 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) "Nic nie szkodzi. Nie ma takiego obowiązku." Dobre :) Edytowane 29 Lipca 2011 przez globe11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Coś się dzieje jutro w temacie :icon_question: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Wariat mimo Twoich chęci chyba ciężko będzie coś ogarnąć sensownego na jutro. Już mi ten Płock zaczyna pasować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi