lotnik Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) "Stoważyszenie pasjonatów" :icon_rolleyes: Rok temu zrobiłem sobie taką alpejską wycieczkę tylko 1000km więcej niż Wy zakładacie i w tych pieniądzach zmiesciłem się nawet z paliwem. Edytowane 27 Maja 2011 przez lotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 )..= Rok temu zrobiłem sobie taką alpejską wycieczkę tylko 1000km więcej niż Wy zakładacie i w tych pieniądzach zmiesciłem się nawet z paliwem... bo za darmo nie ma nic :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 No przeciez kazdy musi jakos zarabiac na zycie np. organizujac "wyprawy" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofanka Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Robert - zabierzesz mnie za darmo na super wycieczkę? Będę wdzięczna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Robert - zabierzesz mnie za darmo na super wycieczkę? Będę wdzięczna ;)Czemu nie w sierpniu lece na nord i miejsce plecaczka mam wolne.Zawsze to cieplej bedzie w namiocie :icon_razz: Edytowane 28 Maja 2011 przez robert73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofanka Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Czemu nie w sierpniu lece na nord i miejsce plecaczka mam wolne.Zawsze to cieplej bedzie w namiocie :icon_razz: haha dobre :) Na plecaczek chętnie, ale w namiocie...hm nad tym tematem musiałabym się głębiej zastanowić ;) Ps nie boisz się? A co jeśli okaże się że jestem modliszką? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 haha dobre :) Na plecaczek chętnie, ale w namiocie...hm nad tym tematem musiałabym się głębiej zastanowić ;) Ps nie boisz się? A co jeśli okaże się że jestem modliszką? ;)Z tego co wiem modliszki zjadaja po wszystkim a wczesniej napewno musialo byc fajnie.Po drugie nie taki diabel straszny jak go maluja :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofanka Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Z tego co wiem modliszki zjadaja po wszystkim a wczesniej napewno musialo byc fajnie.Po drugie nie taki diabel straszny jak go maluja :icon_razz: Jest ryzyko jest zabawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Z tego co wiem modliszki zjadaja po wszystkim a wczesniej napewno musialo byc fajnie.Modliszki zjadaja, ale i sa zjadane.. takie jest odwieczne prawo natury :icon_mrgreen:BTW: A moze Robert to jakas wyjatkowo wredna odmiana pajaka..? Jakis zakamuflowany ptasznik na ten przyklad ;) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofanka Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Modliszki zjadaja, ale i sa zjadane.. takie jest odwieczne prawo natury :icon_mrgreen:BTW: A moze Robert to jakas wyjatkowo wredna odmiana pajaka..? Jakis zakamuflowany ptasznik na ten przyklad ;) ooo dziękuję bardzo :icon_rolleyes: nie musiałeś pisać tego szyfrem...chciałeś powiedzieć paszkwil :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 ooo dziękuję bardzo :icon_rolleyes: nie musiałeś pisać tego szyfrem...chciałeś powiedzieć paszkwil :icon_evil:Eeeeeee nie to mial na mysli :rolleyes: Zacznijmy od poczatku: kolerzanka po zarejstowaniu wypalila z grubej rury odrazu z reklama ale zapomniala sie chyba przedstawic i przywitac jak nakazuje tu obyczaj, chyba ze przeoczylem, no i zapodac jakas fotke, wtedy byloby o wiele przyjemniej prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Eeeeeee nie to mial na mysli :rolleyes: Panowie, proszę skończyć te końskie zaloty, ew. przenieść się z nimi do odpowiedniejszego działu w temacie: IMvHO również określenie wyprawa dla zorganizowanej wycieczki za kupę kasy to przerost formy. ale może komuś pasuje... nawet jeśli na tym forum jakoś oferta nie znalazła poklaskujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofanka Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Eeeeeee nie to mial na mysli :rolleyes: Zacznijmy od poczatku: kolerzanka po zarejstowaniu wypalila z grubej rury odrazu z reklama ale zapomniala sie chyba przedstawic i przywitac jak nakazuje tu obyczaj, chyba ze przeoczylem, no i zapodac jakas fotke, wtedy byloby o wiele przyjemniej prawda. Dzisiaj troszkę się spieszę, ale postaram się przedstawić...może jutro. Admin ma rację - wróćmy do tematu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Panowie, proszę skończyć te końskie zaloty, ew. przenieść się z nimi do odpowiedniejszego działuJa tam sie do nikogo nie zalecam.. zwyczajnie gadamy sobie z kolega Robertem o przyrodzie na ten przyklad.. :icon_mrgreen:A tak propos przyrody (alpejskiej).. .. fotka z wyprawy ;) :icon_mrgreen: w okolice Davos Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Si si o przyrodzie i "wyprawie" a zalecac sie nie zalecamy by my to porzadne chlopy sa :flesje: Apropos Alp i wyprawy o ktorej mowa to tam zeczywiscie warto jechac no i chyba najpiekniej widac z baszty, ktos kto byl wie o czym pisze.A i ja tez mam fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi