MarcMarc Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Cześć, Wielokrotnie w zeszłym roku słyszałem, że ma być budowany tor w 'podwarszawskich' Pionkach. Czy ktokolwiek wie cokolwiek na ten temat? Ekoterroryści się poddali, czy nadal liczą ptaszki i żabki? Temat jest w ogóle aktualny, realny, cokolwiek? Czekam i czekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Pamiętam taki duzy artykuł o tym co tam bedzie wyszło jak zawsze : ))) tor Formuły 1 też miał być koło Krakowa zdaje się że do końca 2011 roku miało byc skonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Można było się tego spodziewać. Temat jest na FM już o tym. W 2009 rok już mówili ze będzie się można ścigać, potem ze w 2010, potem że w 2011 a teraz to już nie wiadomo czy w 2020. pje*any kraj pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) To ja jednego nie rozumiem. O ile pamiętam rozmowy z zeszłego roku, to jedynie decyzja ekoterrorystów przeszkadzała w rozpoczęciu prac. Był inwestor, obydwie gminy na terenie których obiekt miał się znajdować popierały inwestycję. Co jest k&%*a takiego w tym kraju, że się nie da wylać dwóch kilometrów asfaltu na łące? Jak długo w tym kraju sport motorowy będzie realizowany na starych lotniskach? Tor przecież nie miałbyć na miarę motoGP o ile wiem, miał być to tor motocyklowy, czyli węższy i krótszy? Edytowane 12 Maja 2011 przez MarcMarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 [...] Jak długo w tym kraju sport motorowy będzie realizowany na starych lotniskach?? ... i na drogach publicznych. A inwestor prawdopodobnie znalazł sobie inną inwestycję. Trudno żeby czekał 2 lata z zamrożonymi pieniędzmi aż się eko-czubki uspokoją :banghead: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 http://pionki24.pl/index.php?p=art&id=1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 No i to są _optymistyczne_ informacje! O to mi chodziło : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 ale to sam omówili w 2009 i tez praktycznie już było wszystko gotowe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ale nitka toru wyglada przezajebiscie :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Nie dam się namówić na pesymistyczne myślenie w sprawie tego obiektu. Będzie. Trzymam kciuki.. :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Zobaczyłem co w Koszalinie mają O_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Zobaczyłem co w Koszalinie mają O_oJesli masz na mysli Motopark to tor porownywalny z Lublinem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 po**bany kraj... nic dodać nic ująć, ministerstwo sportu trza by wysadzić w powietrze, wydali miliardy na stadiony a zaraz okaże się, że nie będzie ich za co utrzymać, bo nasz piłka to dziadostwo a kibole to neandertalczycy. A u ruskich proszę... przy poparciu publicznej telewizji i rządu środowiska promujące sport motocyklowy doprowadziły do tego że będą mieli rundę WSBK w Rosji... Ja już dawno odpuściłem sobie sprzedałem sporta i latam offrodem, póki co jeszcze jest gdzie polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 po**bany kraj... nic dodać nic ująć, ministerstwo sportu trza by wysadzić w powietrze, wydali miliardy na stadiony a zaraz okaże się, że nie będzie ich za co utrzymać, bo nasz piłka to dziadostwo a kibole to neandertalczycy. A u ruskich proszę... przy poparciu publicznej telewizji i rządu środowiska promujące sport motocyklowy doprowadziły do tego że będą mieli rundę WSBK w Rosji... Ja już dawno odpuściłem sobie sprzedałem sporta i latam offrodem, póki co jeszcze jest gdzie polatać. ja idę Twoim śladem, mam enduro i po sezonie sprzedaje sporta, ale nie martw się, za kilka lat unia zrobi tu skansen i nie będzie gdzie latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi