Nevada Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki za pozdrowienia i równiez pozdrawiam:) Uchyliłam trochę rąbka tajemnicy - to płeć, nie rodzaj!;-)Wcześniej myślałam o japończykach. Na MG naprowadził mnie mój były lektor ang, niejaki Karol o głosie nieco zachrypniętym, którego pewnie część z Was zna, za co mu jestem dozgonnie wdzięczna:) Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Nevada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dzięki za pozdrowienia i równiez pozdrawiam:) Uchyliłam trochę rąbka tajemnicy - to płeć, nie rodzaj!;-) Czyli rodzaj. Żeński. :cool: Czekamy na kolejne uchylenia... hmm... Marleno?... :icon_rolleyes: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 nie będę urywał że i ja choruję na MG, tyle że Griso, tylko że jeszcze nie dorosłe... na razie zakochałem się w V2-kach, to już nie daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 nie będę urywał że i ja choruję na MG, tyle że Griso, tylko że jeszcze nie dorosłe... na razie zakochałem się w V2-kach, to już nie daleko... Spokojnie, aby obeszło się bez szoku, najpierw zamień SV na Raptora 1000, a potem powinno pójść gładko... :icon_biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Łysy Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 A o to moja piekna guzzilla.Tylko same pozytywy nic przeciwko.Jest to pierwszy Gutek jakiego posiadałem i od razu ja pokochałem z całego serca.Moze to nie jest oszałamiajaca pojemnosc ale mi taki narazie wystarcza.Pozdrawiam wszystkich guzzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 A o to moja piekna guzzilla.Tylko same pozytywy nic przeciwko.Jest to pierwszy Gutek jakiego posiadałem i od razu ja pokochałem z całego serca.Moze to nie jest oszałamiajaca pojemnosc ale mi taki narazie wystarcza.Pozdrawiam wszystkich guzzistów A któż by ośmielił się złe słowo powiedzieć wobec tak zdecydowanego stanowiska w rzeczonej sprawie :icon_mrgreen: Pozdrowienia i dalszych radości! :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Łysy Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Dziekuje i zycze szerokosci :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 nie będę urywał że i ja choruję na MG, tyle że Griso, tylko że jeszcze nie dorosłe... na razie zakochałem się w V2-kach, to już nie daleko... Spokojnie, aby obeszło się bez szoku, najpierw zamień SV na Raptora 1000, a potem powinno pójść gładko... :icon_biggrin: :wink: ale kiedy Raptor wykorzystuje silnik SVki !!!! a dzisiaj dla kolegi ogladalismy V11, i niby ładny i piekny, ale dlaczego próbuję się wcisnąć u nas na rynku maszyny z przebiegiem co najmniej 50k-70k km czy więcej z licznikiem usatwionym na 22k km, Krew mi się gotuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ale kiedy Raptor wykorzystuje silnik SVki !!!! a dzisiaj dla kolegi ogladalismy V11, i niby ładny i piekny, ale dlaczego próbuję się wcisnąć u nas na rynku maszyny z przebiegiem co najmniej 50k-70k km czy więcej z licznikiem usatwionym na 22k km, Krew mi się gotuje... A napisałem gdzieś, że wykorzystuje?.. :icon_biggrin: chodziło o łagodne przejście do włoskiego body z sercem japońskim (zresztą też suzuki :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Set3 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Mój kolega ma MG. Tak o nim pieszczotliwie mówi że w głosie można wyczuć miłość. Nawalił mu ostatnio. Stoi. Kupił drugi juz nie pamiętam nawet jakiej marki ale mówi, że to nie to. Ze MG jest tylko jeden. Szuka teraz mechanika do MG. Okolice Piły. Cytuj Sklep www.netbiker.pl. Sprzedaż części do motocykli.Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Mój kolega ma MG. Tak o nim pieszczotliwie mówi że w głosie można wyczuć miłość. Nawalił mu ostatnio. Stoi. Kupił drugi juz nie pamiętam nawet jakiej marki ale mówi, że to nie to. Ze MG jest tylko jeden. Szuka teraz mechanika do MG. Okolice Piły. Niech Kolega zajrzy do salonu Motosprzętu w Pile kontakt i zapyta Pawła, szefa salonu. Ma Calafiora, może kogoś zna, może pomoże.. Może powołać się na mnie, ale za reakcje nie ręczę :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Fajna maszynka ;)Przypomniało mi się, jak mój Św. pamięci wujek opowiadał mi o motocyklach (sam miał HD WLA) i tłumaczył, że Junaki mają jeden cylinder, HD dwa V wzdłużne, a Moto Guzzi V poprzeczne.. i to jest jedyna moja wiedza o MG :) Moto Guzzi ma układ silnika wzdłużny a HD i Junak poprzeczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Moto Guzzi ma układ silnika wzdłużny a HD i Junak poprzeczny. Cóż... masz rację, gdyż przyjęte jest określenie ułożenia silnika ze względu na położenie osi wału korbowego względem kierunku jazdy, ale weź i wytłumacz, że Gutki nie mają V-ki w poprzek :icon_biggrin: Żeby nie było, jest jeszcze jedno moto z takim właśnie układem silnika - Honda CX 500 (650).. Mile wspominam podróże "babcią hondzią" (ad 1981).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magrpa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 To i my sie dolanczamy :biggrin: To moj swiezy nabytek V35 III z '87. Wrazenia z pierwszych jazd - NIEZIEMSKIE :crossy: Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 A te pierwsze jazdy to w Krakowie, czy Londynie?... :icon_biggrin: :wink: tak tylko... W ładnym stanie, jak widać.. Gratulacje! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi