Piotr Dudek Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Na 100%. Wymień zestaw napędowy na nowy a to pykanie ucichnie. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Postaw moto na koła i wtedy go poprowadź przód/tył, jak szeleści to ociera gdzieś o osłonę. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Jutro rozbiorę wszystko aby widzieć pełny napęd. Zobaczymy co się będzie działo. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoplaza Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 A wcześniej tego nie było?może zębatka źle dobrana do łańcucha? :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Kupiona w zestawie :/ Wcześniej tak nie było. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damo Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 (edytowane) Jak wyżej wymień napęd łańcuch i zębatki przód tył , u mnie pomogło choć łańcuch nie był wyciągnięty . Polecam DID-a Edytowane 2 Maja 2011 przez Damo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Aktualnie też mam DIDa. Zostaje mi wymiana napędu :/ No nic, dzięki. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Dzieje Ci sie cos z tym lancuchem poza tym ze pyrka? Jest nierowno wyciagniety? Skonczyla sie regulacja? Da sie odciagnac lancuch od tylnej zebatki? Jesli odpowiedziales 3 x nie to jezdzij i sie nie przejmuj bo to Ty bedziesz placil za nowy naped a nie forumowi doradzacze. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Dokładnie, 3x nie. Myślę ten sezon jeszcze na nim przelatać i dopiero zmienić. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 No troche mało ma przebiegu, fakt. Ale ja bym spać nie mogła nie dochodząc jaka przyczyna jest tego pukania. Bo jak trzeba o metalową obudowę, to tak chyba niedobrze, jak się rusza przednia zębatka to chyba jeszcze gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 No troche mało ma przebiegu, fakt. Ale ja bym spać nie mogła nie dochodząc jaka przyczyna jest tego pukania. Bo jak trzeba o metalową obudowę, to tak chyba niedobrze, jak się rusza przednia zębatka to chyba jeszcze gorzej?Wałek zdawczy nie może mieć luzów. Nie pykają wam tak łańcuchy? We wszystkich endurakach tak jest i to nie jest żaden problem. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Hm... Właściwie to teraz przypomniałeś mi o jednej super ważnej sprawie...murgal... usiądź na nim i go przetocz jak siedzisz. Pyka dalej? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nikt nie zapytał o najprostszą rzecz :P Pewnie zrobiona, ale kto pyta nie błądzi :)Ile kilometrów temu był smarowany łańcuch ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Dzisiaj rozebrałem wszystko i co się okazało, jakiś sk***ysyn przy przeglądzie zimowym chciał wyczyścić wokół małej zębatki i ją zdjoł, założył odwrotnie... Teraz leciutko tylko "pyrka". Ale i tak napęd do wymiany :/ Edytowane 3 Maja 2011 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Może tak bez przesadnych uniesień słownych... każdemu się zdarzają błędy, warto może było od razu pojechać do serwisu jak tylko zauważyłeś, że coś jest nie tak po ich działaniach. O tym, czy da się jeszcze jeździć na takim łańcuchu (bo na zębatce pewnie nie) na pewno się ktoś zaraz wypowie. Edytowane 3 Maja 2011 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi