Piteros1 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 swica ok, filtr tez, to chyba beda zawory dzieki a gdzie dostane wogole plytki zaworowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 allegro.pl , sklepy motoryzacyjne, serwis opcji masz wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 a jak mozna sprawdzic czy chlodnica dobrze chodzi bo juz mi tak plynu nie ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) a jaka powinna byc iskra, bo u mnie iskra to normalnie jest slabsza i mniejsza niz w simsonie, fakt ze jest mniejsza w wr-ce ale nie wiem, czy tak powinno byc? i czy magneto powinno pracowac w oleju Edytowane 8 Lipca 2011 przez Piteros1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 a jedzi to w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 jezdzi tylko ciezko pali, na popych pali i dlatego szukam przyczyny moze to ta iskra, a pozatym jjank nie wprowadziles nic do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Magneto powinno pracować w oleju. Świece zmieniałes? Zmierz napięcia i porównaj z serwisówką. Żaden to wyznacznik mocna, słaba :D Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 swiece zmienialem nawet dzisiaj kupilem nowa ale tam iskra jest slabsza niz w starej wiec zalozylem stara, jak jest zimna to pali na zaciag, dzisiaj jezdzilem byla ciepla to z za 1 -2 kopem palila tylko wyzej kopke ustawialem bo bylem po jednym piwie i sie nie balem ze mi odda :P bo tak normalnie to ustawiam do polowy zeby nie oddala, a dzisiaj dalem tak na 70% wysokosci i palila tylko ze byla cieplo jutro moze sprawdze czy na zimno tez zadziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 A może po prostu nie umiesz odpalać ? Z połowy skoku kopniaka będzie Ci ciężko zapalić ciepły silnik a co dopiero zimny. A jak się boisz motorka to może zmień na coś łagodniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 jak jest zimna to pali na zaciag, dzisiaj jezdzilem byla ciepla to z za 1 -2 kopem palila tylko wyzej kopke ustawialem bo bylem po jednym piwie i sie nie balem ze mi odda :P bo tak normalnie to ustawiam do polowy zeby nie oddala, a dzisiaj dalem tak na 70% wysokosci i palila tylko ze byla cieplo jutro moze sprawdze czy na zimno tez zadziala po pierwsze podstawą są buty motocyklowe na enduro/cross do kopanego moto bez autodeko, jak bida ekstremalna to chociaż jakieś robocze z usztywnioną kostką albo dobre glany/wojskowe...w adidasach nie ma się tej siły.... po 2 musisz to tak wyczuć żeby kopać ,,całym ruchem'' kopniaka innaczej to lipa z tego, to nie mały 2T że ruszysz ręką pół obrotu kopniaka i chodzi..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 znaczy mam wojskowe buty, motorka sie nie boje tylko tego ze mi odda :D i jeszcze pytanie plyn mi nie ucieka ale strasznie cieply, jesli plyn nie ucieka to jak sprawdzic czy chlodzenie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 ale jak motocykl jest sprawny to nie odda. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 a mam takie dodatkowe pytanie, bo mam strasznie glosny wydech przeznaczony na wyscigi tak na nim pisze, i czy da rade go jakos wyciszyc bo juz sasiedzi sraja ogniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Wsadzasz tak zwanego db killera i po sprawie, tylko z dzwiekiem spadnie ci troche mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 a tak apropo to ja juz nie mam czasem tej wkladki(db killer) ??http://imageshack.us/photo/my-images/825/zdjcie0463r.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi