Skocz do zawartości

yamaha wr 400 98r

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

a jaka powinna byc iskra, bo u mnie iskra to normalnie jest slabsza i mniejsza niz w simsonie, fakt ze jest mniejsza w wr-ce ale nie wiem, czy tak powinno byc? i czy magneto powinno pracowac w oleju

Edytowane przez Piteros1

Magneto powinno pracować w oleju. Świece zmieniałes? Zmierz napięcia i porównaj z serwisówką. Żaden to wyznacznik mocna, słaba :D

motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06

swiece zmienialem nawet dzisiaj kupilem nowa ale tam iskra jest slabsza niz w starej wiec zalozylem stara, jak jest zimna to pali na zaciag, dzisiaj jezdzilem byla ciepla to z za 1 -2 kopem palila tylko wyzej kopke ustawialem bo bylem po jednym piwie i sie nie balem ze mi odda :P bo tak normalnie to ustawiam do polowy zeby nie oddala, a dzisiaj dalem tak na 70% wysokosci i palila tylko ze byla cieplo jutro moze sprawdze czy na zimno tez zadziala

jak jest zimna to pali na zaciag, dzisiaj jezdzilem byla ciepla to z za 1 -2 kopem palila tylko wyzej kopke ustawialem bo bylem po jednym piwie i sie nie balem ze mi odda :P bo tak normalnie to ustawiam do polowy zeby nie oddala, a dzisiaj dalem tak na 70% wysokosci i palila tylko ze byla cieplo jutro moze sprawdze czy na zimno tez zadziala

po pierwsze podstawą są buty motocyklowe na enduro/cross do kopanego moto bez autodeko, jak bida ekstremalna to chociaż jakieś robocze z usztywnioną kostką albo dobre glany/wojskowe...w adidasach nie ma się tej siły....

po 2 musisz to tak wyczuć żeby kopać ,,całym ruchem'' kopniaka innaczej to lipa z tego, to nie mały 2T że ruszysz ręką pół obrotu kopniaka i chodzi.....

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl