mateq34 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Właśnie się dziwiłem, dlaczego Czesi tak kierunków "nadużywają" :) Co do wyjazdów do nich, to pamiętajcie, że obowiązkowym wyposażeniem motocykla jest tam apteczka i zapasowe żarówki oraz bezpieczniki, a także narzędzia potrzebne do ich wymiany.... Nie wiem, jak jest z egzekwowaniem, ale warto się zastanowić, czy nie zabierać tego ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 co kraj to obyczaj, lepiej w CZ uważać. mateq34 odbudowałeś moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Właśnie się dziwiłem, dlaczego Czesi tak kierunków "nadużywają" :) Co do wyjazdów do nich, to pamiętajcie, że obowiązkowym wyposażeniem motocykla jest tam apteczka i zapasowe żarówki oraz bezpieczniki, a także narzędzia potrzebne do ich wymiany.... Nie wiem, jak jest z egzekwowaniem, ale warto się zastanowić, czy nie zabierać tego ze sobą.Jak słusznie zauważyłeś , obowiązkowym wyposażeniem motocykla jest TAM apteczka i zapasowe żarówki oraz bezpieczniki.Obcokrajowców obowiązuje wyposażenie wymagane w kraju rejestracji pojazdu i czepianie się o wyposażenie nie wymagane w kraju rejestracji jest bezprawne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quardio Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Latacie coś jeszcze czy już motongi we Wrocku zimują? Widziałem w 16 dniowej prognozie pogody, która jak wiadomo nie jest dobrym źródłem informacji, ale mimo to poprawiła mi humor, bo 5 grudnia ma być we Wrocku 14 stopni. Co Wy na to? :D Cytuj Społeczność Wrocławskich Motocyklistów - Dołącz do nas! Ciekawostki ze świata 50-tek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja sobie obiecałem zeszłej zimy, że tym razem będę twardy i motocykla do wiosny NIE wyciągnę. Asfalt i opony zimne, syf na drodze, ciemno się szybko robi, szybka w kasku paruje - ale jeśli powyżej 10 stopni to pewnie się złamię :D Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 w niedziele 100km :crossy: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 niestety wraz z ociepleniem mają przyjść opady deszczu. co prawda deszcz w przyrodzie potrzebny, ale w weekendy mogłoby sobie darować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quardio Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jeśli jutro nie będzie wiało to planuję obwodnicą trochę pośmigać :D. Cytuj Społeczność Wrocławskich Motocyklistów - Dołącz do nas! Ciekawostki ze świata 50-tek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 czy ktoś się orientuje czy w tym roku są jakieś motomikołajki organizowane we Wrocławiu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 na forum swbikers.pl (oni organizowali poprzednie edycje mikołajów) dowiedziałem się, że :niestety ale w tym roku nic nie jest organizowane oficjalnie. Jedyna opcja to skrzyknac sie i zebrac do kupy w umowionym miejscu. Co za tym idzie, najprawdopodobniej nic z tego nie wypali. Jeżeli coś się zmieni to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Jak by cos bylo to ja bym pomikolajkowal cos na motorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quardio Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja też chętnie wziął bym udział. Cytuj Społeczność Wrocławskich Motocyklistów - Dołącz do nas! Ciekawostki ze świata 50-tek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Jeśli będzie więcej niż 5 osób oraz +8-9 w południe to możliwe że się skusze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 tak widze w niedziele do 9 ciu stopni bedzie bez deszczu ale jak wiadomo u nas ze sprawdzalnoscia pogody na pare dni na przod jest kiepsko wiec moze dokaldniej cos podadza w piatek , w kazdym razie Panowie macie Mikołajowe stroje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 na swbikers.pl rodzi się pomysł spotkania w niedzielę 4.12. nie wiadomo jeszcze do końca jeszcze gdzie i o której więc obserwujcie temat a będę wrzucał świeże info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi