?ukaszJaro Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam, Panowie czy ktoś może wybiera się polatać gdzieś na południe w niedzielę ?? Jakiś spokojny trip w stronę gór i winkli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam, Panowie czy ktoś może wybiera się polatać gdzieś na południe w niedzielę ?? Jakiś spokojny trip w stronę gór i winkli ?Ja prawdopodobnie w niedziele rano do świeradowa będę jechał (jakas trasa zeby czechy odwiedzic) ale nie będę wracał jak ma ktoś ochotę mi towarzyszyć w jedna stronę to zapraszam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszJaro Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Siema. Bardziej interesuje mnie trasa na Kudową, bo chcę nabrać praktyki w zakrętach :wink: Jak ktoś chętny to pisać lub dzwonić. 607-132-034 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyGI84 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 ktoś chętny na polatanie tak z 2-3 godz.?? na już?? jadę około 14-15ej do Katowic tam mam temat na jakieś 1-2 godz. i wracam są chętni na przelot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil r6 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witam, jest ktos chetny polatac ? taka ladna pogoda az sie prosi aby wsiąść na moto :) tu moje gg: 5775319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ktos chetny na przelot w niedziele z rana kolo 10 powiedzmy do Kudowy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ktos chetny na przelot w niedziele z rana kolo 10 powiedzmy do Kudowy? :D Ja nie za bardzo mam kasę. A nie wybierasz się, albo ktokolwiek na motocyklową niedzielę BP na Legnickiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ktos chetny na przelot w niedziele z rana kolo 10 powiedzmy do Kudowy? :D A może od razu o Czechy zahaczyć? Przez Zieleniec do Kralików potem Semperok i Jesenik? Ja na jutro bardzo chętnie - mam trochę czasu :crossy: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Panowie, a gdyby tak wpaść na godzinkę, dwie na BP, a następnie lecieć na Kudowę/Czechy? Impreza zaczyna się o 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Panowie, a gdyby tak wpaść na godzinkę, dwie na BP, a następnie lecieć na Kudowę/Czechy? Impreza zaczyna się o 11. Szkoda czasu na BP... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Skoro tak mówisz :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 O której startujecie? i mniej wiecej o której w Zabkowicach będziecie? No niestety nie spotkalismy sie, ja przeleciałem trase Kulki i polecam, takich winkli i asfaltu u nas nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 (edytowane) powiedz ze zła :notworthy: :icon_mrgreen: mogles podjechac na bajere , jarek :crossy: :rolleyes: Edytowane 5 Czerwca 2011 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyGI84 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 a ja ostatnio poleciałem koło Zakopanego tam miałem temat i z powrotem razem 760km. wszystko z tematem zabrało mi 12,5h ale powiem szczerze że tak wypluty byłem że dwa dni głową nie mogłem kręcić tak krępel bolał.. ale już jest git ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 a ja ostatnio poleciałem koło Zakopanego tam miałem temat i z powrotem razem 760km. wszystko z tematem zabrało mi 12,5h ale powiem szczerze że tak wypluty byłem że dwa dni głową nie mogłem kręcić tak krępel bolał.. ale już jest git ;DCholra jak bym wiedział to bym sie kopsną ale do Krakowa :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi