zeuz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kupię turystyka o pojemości 500 -750 od motocyklisty, chętnie na podkarpaciu kwota 7-10 tys, jak coś fajnego może być trochę więcej ;) o ile żona się nie dowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kupię turystyka o pojemości 500 -750 od motocyklisty, chętnie na podkarpaciu kwota 7-10 tys, jak coś fajnego może być trochę więcej ;) o ile żona się nie dowie.Trochę mało konkretnie. :icon_razz: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kupię turystyka o pojemości 500 -750 od motocyklisty, chętnie na podkarpaciu kwota 7-10 tys, jak coś fajnego może być trochę więcej ;) o ile żona się nie dowie.Trochę mało konkretnie. :icon_razz:Myślałem o tranalpie lub czymś podobnym. Po zrobieniu PJ kilkanaście lat temu nie siedziałem za sterami motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Może V Stroma? ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Trochę mało konkretnie. :icon_razz:Myślałem o tranalpie lub czymś podobnym. Po zrobieniu PJ kilkanaście lat temu nie siedziałem za sterami motocykla. No to pewnie jakieś jazdy doszkalające mogłyby się przydać. Czli to w sumie będzie pierwsze moto.A co do moto to myślę, że trampek do bardzo dobry wybór. Może jeszcze kawa KLE500? Może V Stroma? ;)Sztormiaka za 10 tys? Może być problem. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pegaso Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Może aprilia pegaso,jestem z podkarpacia i sprzedaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Honda Deauville 2002 - co prawda nie podkarpacie i nie za 10 a za 11 tys ale IMO warto - wał kardana, 650ccm, 2002 rok - model już po ważnym liftingu dotyczącym hamulców (zintegrowane=CBS, ale nie dual więc można hamować na dwa sposoby) i świateł. Stan bardzo dobry, przygotowałem (dwa gniazda zapaliczek w tym jedno w schowku, wskaźnik ładowania akumulatora, osłony na ręce, delikatnie wyższa szyba, prawie nowe opony - mniej niż jeden sezon), miałem jeździć ale wyjechałem i jestem teraz w UK. Powinienem brać ponad 12 tys, ale że masz kawałek drogi do przejechania to cena jest okazyjna. Dokładam oryginalne mocowanie kufra GIVI w systemie MONOKEY - solidne, metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuz Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 A co sądzicie o tym? http://pp-motocykle.otomoto.pl/honda-xl-650-ladny-2004-M2225023.htmlOglądałem tego i jeszcze innego u nich z 2001r. Silniki chodziły dość łanie, ewidentnych ingerencji w ramie i przednim widelcu okiem laika nie było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venio Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/144823-sprzedam-suzuki-inazuma-gsx-750/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csq03 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Kupię turystyka o pojemości 500 -750 od motocyklisty, chętnie na podkarpaciu kwota 7-10 tys, jak coś fajnego może być trochę więcej ;) o ile żona się nie dowie.witam , mam suzuki gsx 750 z 2001 roku, szosowo-turystyczny, jest w idealnym stanie, jestem z podkarpacia, w razie zainteresowania prosze o kontakt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yhy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam ja posiadam Yamaha XJ 900S Diversion z 2002 roku mam do niej kufry i pare innych dodatkow takich jak alarm, ksiazke serwisowa i taki dodatek jak blokada na kolo fajna sprawa :) ponadto zostalo wymienione w ostatnim czasie Nowe tylne klocki hamulcoweNowy akumulator Nowy olej i filtr olejuNowe kompletny wydechNowa chromowana osłona silnikaNowy Tylny amortyzator wiec sprzet jest godny polecenia. moj numer 506198345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Mam i ja, tylko dużo dalej, więc się nie pchałem wcześniej z tym ogłoszeniem:http://allegro.pl/show_item.php?item=1673292565Polecam (XJ 900 ogólnie, nie tylko swoją)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMajek Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 http://otomoto.pl/show?id=M2745998 Niema pisać co jest wymienione bo wszystko pisze w ogłoszeniu więc trzeba by było wejść ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) Kupię turystyka o pojemości 500 -750 od motocyklisty, chętnie na podkarpaciu kwota 7-10 tys, jak coś fajnego może być trochę więcej o ile żona się nie dowie. Czy to tak ciężko zrozumieć? P.S. A ja mam do sprzedania Jeepa Grand Cherokee. Może spełnia też kryteria i można go motocyklem turystycznym nazwać? :banghead: :banghead: :banghead: Edytowane 29 Lipca 2011 przez zsakul1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Zadzwoń, zapytaj ile odpuszczą z ceny. Motocykl stoi tam dłuższy czas. Może znajdzie się w twoim zasięgu finansowym.http://motonita.otomoto.pl/suzuki-gsx-f750-2006-z-gwarancja-gsx750-M1225207.htmlFirma pewna, od wielu lat na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi