Freta Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Poszukuje garażu na Warszawskich Bielanach w pobliżu metra Młociny/Wawrzyszew/Stare Bielany lub osoby chętnej do współdzielenia garażu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabi Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Poszukuje garażu na Saską Kępę w pobliżu lub osoby chętnej do współdzielenia miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASyrinx Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witajcie,Potrzebuję pomocy z szukaniem miejsca dla mojego motocykla. Macie jakiś pomysł czego powinnam szukać ? Najlepiej jak najbliżej mnie, czyli osiedla Potok ( Żoliborz ) w Warszawie. Niestety w moim bloku nie ma garażu, obok są dwa parkingi strzeżone jednak z jednego z nich niedawno ukradziono motocykl ( siatka nie jest wielką przeszkodą ). Czy macie jakiś pomyśł na to, jak i gdzie powinnam szukać miejsca na trzymanie moto ? Będę wdzięczna za każdą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mieszkałem przez 4 lata w pobliżu. To zależy jak daleko chcesz mieć motocykl. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASyrinx Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Im bliżej, tym lepiej. Wiesz coś na temat miejscówek w tej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Popytaj tam gdzie przechowują opony. W garażach samochodowych, niektórzy mają tak małe auta, że moto obok się zmieści. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASyrinx Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Racja , dzięki za podpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ma ktoś do wynajęcia garaż na mokotowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Odświeżę temat.Szukam (bezpiecznego) miejsca na Pradze w promieniu kilometra lub ciut więcej od wileniaka, konesera... te okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Parkuje ktos w budynku przy Al Stanów Zjednoczonych 72? Zaraz przy Wiatraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necro Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Cześć,poszukuje jakiegoś miejsca parkingowego lub garażu w okolicach przystanku Kino Femina/Nowolipki. Generalnie cokolwiek co będzie bardziej bezpieczne od chodnika. Najchętniej bym się do kogoś podłączył oczywiście dzieląc koszty. Ewentualnie jak ktoś również szuka miejsca dla swojego motocykla w tej okolicy, możemy wynająć coś wspólnie. Jestem otwarty na wszelkie propozycje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yassek Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 W tym samym temacie chociaż tuż pod WarszawąMieszkam w Józefowie k.OtowckaPoszukuję garażu na przechowanie motocykla - chętnie oczywiście podepnę się pod już wynajmowany w tym samym celu garaż, gdzie można zawsze zmieścić kilka sztuk.Rejon: Józefów, Falenica, Miedzeszyn, Świder, Otwock (ogólnie linia Otwocka od Miedzeszyna do Otwocka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboo1 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 To przedłużę temat na kolejny sezon :) Szukam kogoś kto miałby albo chciałby wspólnie poszukać odpowiedniego garażu/ miejsca w okolicach pl. Unii Lubelskiej/ Rakowieckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggus Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Hej, przeprowadziłem się ostatnio do Warszawy i mam podobny problem. Szukam garażu najlepiej na Bielanach. Pozdrawiam, Huggus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Robo , ja również szukam w okolicach Rakowieckiej Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi